Een optimale compressor voor een schone tandartspraktijk

De compressor is van groot belang voor de tandartspraktijk. Deze draagt namelijk bij aan hygiënische dentale zorg. All Dent helpt u graag bij het uitzoeken van een nieuwe persluchtoplossing. Wij hebben namelijk een groot assortiment, waarbij elk model gegarandeerd kwaliteit biedt.

Compressor voor de tandartspraktijk van goede kwaliteit

Iedere tandartspraktijk heeft een compressor nodig. Bij All Dent bieden wij deze aan voor een messcherpe prijs. Wij hebben verschillende modellen op voorraad, zo is er voor ieder wat wils. Al deze modellen zijn van verschillende, maar kwalitatief goede merken. Als klant kunt u uitgaan van veiligheid, kwaliteit en uitstekende performance. Al onze compressoren voor uw tandarspraktijk voldoen aan de huidige medische standaarden en hebben een laag energieverbruik. Daarnaast produceren ze ook nog eens weinig geluid en zijn ze handzaam.

Voordelen van All Dent

Bij All Dent staat de service op nummer 1. Onze klant is onze eerste prioriteit, omdat we graag een samenwerking voor langere tijd aangaan. Bovendien kunt u als klant van All Dent rekenen op een landelijk professioneel serviceteam die door de digitale planning die we hanteren snel, flexibel en continu kan werken. Wij leveren niet alleen losse onderdelen voor uw praktijk, maar werken ook graag samen aan uw gehele praktijkinrichting. Wanneer u uw praktijk gaat inrichten dan moet dit goed worden ingedeeld om een fijn werkklimaat te creëren. Heeft u zelf ideeën, dan nemen wij deze als uitgangspunt. Het bedenken van een concept kunt u uiteraard ook overlaten aan onze ontwerpen en interieurarchitecten. Wij houden niet alleen rekening met alle apparatuur, maar ook met de juiste indeling van de ruimtes, looplijnen en kastindeling. Zo realiseert u rust en efficiëntie in uw werkomgeving.

Wij leren graag!

Iedere dag doen wij ons best voor onze klanten. Of het nu een kleine of een grote praktijk is. Wij geven elke praktijk de volle aandacht en optimale service. Hiermee is All Dent groot geworden. Wij krijgen graag feedback op onze werkwijze. Op die manier houden wij onszelf scherp en kunnen we onze dienstverlening optimaliseren. Wilt u eerst wat inspiratie opdoen, kom dan eens kijken in onze showroom in Veenendaal.

Local legal counsel all across the world with this law network

Are you in need of legal assistance for a dispute that needs to be settled? Or would you like to get some legal advice regarding your internationally operating organisation? In both cases, and many more, LawExchange International is the appropriate choice for you. LawExchange International is an association of independent member firms that cover that ensure their clients of local legal counsel across the world. Make sure to read on to find out how the quality of your legal advice is assured.

Be certain of high quality legal advice

At the member firms of LawExchange International, the quality of the clients’ needs are reassured with protocols. You are always certain of an advice that meets the highest quality standards. Be guaranteed of timely, efficiently and effectively met needs when working with one of the member firms of this global law network. What can you expect of these protocols?

  • If work is referred to another member firm in the law network, this will be done so in a clarified and orderly manner.
  • Attorneys at any member firm in the global law network are allowed to get thirty minutes of free preliminary consultation from other member firms on your behalf.
  • The attorneys all work according to high integrity protocols. This means the referred matters are on time, on budget, efficient staffing is available, there is advanced communication if time and/or budget cannot be made and there is an indemnity insurance proper for jurisdiction.
  • The quality of the work is warranted by training, experience and supervision.
  • There are clear procedures if one of the above protocols is not met. This results in quick resolving of any disagreements.

Experience the advantages of worldwide assistance

The member firms all possess knowledge of their local legal system. Therefore, this law network is valuable for organisations that are present in foreign markets and thus need guidance navigating local laws, procedures, cultures and many more. So, if there are questions or disputes that require legal advice, make sure to contact the law network of LawExchange International.

https://www.lawexchange.org/

De zoektocht naar een goede en deskundige advocaat

Veel mensen zijn tegenwoordig op zoek naar een goede advocaat. Wij helpen u graag met het vinden van deze advocaat en doen er daarom graag alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als u op zoek bent naar zo’n goede advocaat, dan bent u bij Schouten Advocaten helemaal aan het juiste adres. Wij bieden al vele jaren hulp als het gaat om verschillende rechten waar je in Nederland mee te maken kunt krijgen. Dit doen wij altijd op een zeer deskundige en professionele manier en uiteraard met de beste resultaten. Voor al onze cliënten stellen wij een persoonlijk plan op, zodat zij precies weten waar zij aan toe zijn. Hierdoor hebben wij in de afgelopen jaren al erg veel klanten kunnen helpen met het bijstaan van hen in hun rechten en gaan wij graag voor u aan de slag om u ook bij te staan.

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden

Wij begeleiden sinds vele jaren mensen op veel verschillende gebieden. Dit doen wij altijd op een zo laagdrempelige manier om er zeker van te zijn dat mensen écht geholpen worden door ons. Wij gaan eerst goed met u in gesprek en vertellen u duidelijk wat u allemaal van ons kunt verwachten. Hierdoor komt u niet voor vervelende verrassingen te staan en zorgt u er altijd voor dat u tevreden zult zijn met de diensten van Schouten Advocaten. Dankzij onze doelgerichte aanpak werken wij altijd op een manier waarop veel mensen zo goed mogelijk geholpen worden. Alvorens wij met uw zaak aan de slag gaan, bespreken wij eerst uitvoerig uw wensen en behoeften met u. Zo weten wij goed wat u van ons verwacht en waar wij ons mee kunnen helpen.

Wij gaan graag met uw zaak aan de slag

Bent u benieuwd geworden naar onze mogelijkheden? Neem dan gerust een kijkje op de website van ons om te zien hoe wij u het beste kunnen helpen. Wij staan graag voor u klaar en kunnen niet wachten om met uw zaak aan de slag te gaan. Graag tot ziens bij Schouten Advocaten!

Advocaat in Ede met vele expertises

Vallei Advocaten zijn uw advocaat gevestigd in Ede. Niemand hoopt er ooit mee te maken te hoeven krijgen maar als het een keer voorkomt, staat Vallei Advocaten voor u klaar. Het team bestaat uit vijf advocaten en/of mediators en helpen u graag bij uw juridische problemen. Vallei Advocaten zijn expert in ondernemingsrecht, arbeidsrecht, personen- en familierecht en tot slot, mediation. Bekijk deze advocaat in Ede.

Ondernemingsrecht

Voor alle ondernemers die juridische problemen hebben, staat Vallei Advocaten voor u klaar. Bij ondernemingsrecht gaat het vaak om bepaalde samenwerkingen, fusies, aandeelhoudersovereenkomsten, onenigheden tussen aandeelhouders, en het opstellen van algemene voorwaarden. Vallei Advocaten bevat de juiste kennis en ervaring om u hierbij te helpen.

Arbeidsrecht

Ook voor arbeidsrecht bent u bij Vallei Advocaten aan het juiste adres. Arbeidsrecht vindt u terug in elke organisatie, hierbij kunt u denken aan arbeidsovereenkomsten, voorwaarden en het toepassen van een cao. Vallei Advocaten wilt u graag helpen om problemen om de werkvloer te voorkomen en hebben de juiste kennis om u zo goed mogelijk te adviseren.

Vallei Advocaten biedt individueel advies, bijvoorbeeld als het gaat om de sollicitatiefase en u vraagt zich af wat er wel en niet mag tijdens een sollicitatieprocedure. Of als u problemen ervaart bij wijzigingen in de arbeidsovereenkomst. Daarnaast biedt Vallei Advocaten ook adviezen bij collectief arbeidsrecht, dit beperkt zich tot drie richtingen: medezeggenschap, cao’s en reorganisaties.

Personen- en familierecht

Als u problemen ervaart bij persoonlijke gebeurtenissen in, bijvoorbeeld, uw familie dan kunt u ook de hulp inschakelen van Vallei Advocaten. Niet alleen biedt Vallei een luisterend oor, de advocaten helpen ook een passende oplossing te vinden voor het probleem. Bij personen- en familierecht kunt u denken aan o.a. een echtscheiding, verbreking van een samenleving, ouderlijk gezag en omgangsregelingen.

Advocaat in Ede: Mediation

Voor Mediation kunt u ook terecht bij uw advocaat in Ede. Bij mediation lost u samen een conflict op zonder dat een derde persoon de knoop door moet hakken. De deelnemers zoeken samen met de mediator een oplossing voor hun probleem en maken zelf de ‘beslissing’. Mediation is vaak belangrijk voor het oplossen van een probleem omdat de relatie daardoor ook wordt bevorderd. Bovendien is de kwaliteit van de oplossing groter omdat de oplossing samen met de andere deelnemer(s) is/zijn bedacht.

Hulp van een incassobureau uit Rotterdam

Samen met mijn baas hebben we hulp ingeschakeld bij een incassobureau in Rotterdam. Ik doe de administratie in een bedrijf en het viel mij op dat sommige klanten steeds niet hun facturen betaalde. Ze waren of steeds veel te laat met het betalen of ze deden het helemaal niet. Ik had dit aangegeven bij mijn baas en samen zijn we gaan kijken naar een passende oplossing hiervoor. Bekijk dit incassobureau in Rotterdam.

Wat heeft het incassobureau uit Rotterdam voor mij gedaan?

De oplossing waar we uiteindelijk op kwamen was het inschakelen van een incassobureau uit de omgeving van Rotterdam. Zelf hebben wij ons kantoor in Rotterdam zitten, dus is het handig als het incassobureau daar ook vandaan komt. We hadden al snel een bureau gevonden die ons wilden helpen en na een paar gesprekken, lieten we hen het werk doen en zouden we het wel zien. De eerste paar weken, hoorde we nog niet zoveel van het bedrijf. Gelukkig hadden we nog wel een gezamenlijke portal waar we in konden kijken wat ze allemaal gedaan hebben. De taken die ze al hadden verricht was echt bizar. Ze hadden al verschillende mensen gesproken en die zouden het regelen! Wat ze allemaal in een paar weken konden bereiken was erg goed en hadden we echt totaal niet verwacht.

Zonder hun was het niet gelukt

Nu zijn we een paar maanden verder en de betalingen worden nu eindelijk wel op tijd gedaan. De mensen waarvan we steeds niks gekregen, hebben de deurwaarders op de stoep gekregen en toen konden ze wel ineens betalen. Dus alles is netjes opgelost door Incassonet en we zijn hen heel dankbaar voor wat ze voor ons hebben kunnen doen. Van helemaal geen inkomen via facturen, tot weer normaal hoe het was. Ik vond het gek knap dat ze dit hebben geregeld voor ons en voorlopig blijven we nog bij hun.

Probeer het zelf!

Bent u benieuwd of Incassonet iets voor u kan betekenen? Bekijk dan gerust eens de website van Incassonet voor meer informatie over de diensten die zij verlenen aan verschillende bedrijven en nog veel meer.

que votre entreprise ait des bureaux officiels ?

L’ère du télétravail est bien entamée, on trouve de plus en plus de salariés et de travailleurs indépendants qui exercent leur métier depuis chez eux. Cela va être possible à partir du moment où il n’est pas indispensable que le professionnel se trouve sur le site de l’entreprise, qui n’existe parfois tout simplement pas !

En effet, si vous possédez par exemple une micro-entreprise, vous pouvez parfaitement déclarer une partie de votre logement comme étant votre bureau professionnel, selon le métier que vous exercez bien sûr. Toutefois, le fait de travailler depuis chez soi ne va pas avoir que des avantages, et il peut se révéler utile de penser à de la location bureau pour que les personnes qui exercent au sein de l’entreprise puisse s’y installer.

Quand le télétravail brise les liens sociaux

Le problème principal rencontré par ceux qui travaillent depuis chez eux est très simple : les relations avec d’autres personnes sont inexistantes, et un manque s’installe rapidement. Il faut bien avouer que les mails et les SMS ont leurs limites, il est bien souvent plus agréable de parler avec un client ou un collègue de vive voix, dans un bureau par exemple, ou autour de la machine à café durant les pauses, que par écrans interposés.

Par ailleurs, le fait de ne pas avoir de lieu de travail défini fait que ceux qui travaillent à leur domicile ne peuvent jamais vraiment couper le lien entre leur vie privée et leur vie professionnelle. Quand on se trouve en permanence sur son lieu de travail, on ne se sent jamais vraiment chez soi, l’esprit se tournant régulièrement vers les dossiers inachevés. Par ailleurs, certains vont avoir besoin d’un cadre professionnel précis pour être productifs, d’où l’intérêt de la location de bureaux.

Un endroit spécialement dédié à l’accueil des clients

Il est important pour l’image de votre entreprise et sa réputation que vous puissiez accueillir vos clients dans des locaux dédiés à cet effet. Certains clients apprécient en effet de rencontrer le professionnel avec qui ils veulent travailler dans un cadre défini, et non chez lui. De plus, certains projets nécessitent des rencontres régulières, et il vous sera bien plus simple d’installer le matériel dont vous avez besoin pour cela dans un local que vous aurez transformé en bureaux.

Il ne faut pas oublier le fait que la réputation de vote entreprise va se construire dès les débuts de cette dernière. Pour vous assurer une publicité durant un long moment, mieux vaut miser sur des bureaux simples mais élégants, ne perdez pas de vue qu’ils vont en partie représenter votre entreprise !

Une location de bureaux rapide à mettre en place

Si vous ne savez pas comment trouver une SKEPP location de bureau près de chez vous, aidez-vous d’Internet. Vous pouvez parfaitement passer par un comparateur qui vous proposera diverses options en fonction de votre localisation, de vos attentes, de votre budget, etc. En procédant de cette façon, vous gagnerez du temps, puisque vous n’aurez pas besoin de parcourir chaque matin les petites annonces à la recherche de la perle rare !

https://skepp.com/fr/

Waarom de uitvaart regelen bij leven handig is

Er gaat vaak de vraag rond: Waarom zou jij je uitvaart al regelen als je nog in leven bent? Dit kunnen voor vele mensen verschillende redenen zijn. Zo kan het zo zijn dat je ziek bent en dat je weet dat je niet meer lang te leven hebt. Dan is het vaak een weloverwogen beslissing om je uitvaart al te regelen bij een uitvaart organisatie. Hierdoor verlichten ze het werk van de nabestaanden als de persoon al wel overleden is. Ook kan het zo zijn dat een persoon oud wordt en vaak uit voorzorg al wel een beetje na wilt denken over de uivaart. Dit kan deze persoon dan laten vastleggen bij een uitvaart organisatie. 

Het gesprek aangaan 

Als je hebt besloten dat je het toch van te voren wilt regelen kun je dit aangeven bij de uitvaart organisatie. Dit zou dan bij de uitvaart organisatie gebeuren in een voorgesprek. In dit gesprek bespreek je dan dus je wilsbeschikking. Welke aspecten wil je op je uitvaart? Welke muziek wil je erbij? En welke personen mogen er op de uitvaart komen? Dit zijn dan allemaal vragen waar jij je mee bezig moet houden als jij je wilsbeschikking gaat opgeven bij een uitvaart organisatie. Ook zou je hier dus aan kunnen geven dat je een erg persoonlijke uitvaart wilt hebben. Hier kunnen zij dan rekening mee houden als je al overleden bent. Ook heeft de uitvaart organisatie dan een beter beeld bij wie de persoon was en hoe de uitvaart voor deze persoon een beetje uit zou horen te zien. Wil je meer infotmatie? Kijk dan op: Barbarauitvaart.nl/uitvaart-regelen-bij-leven/

Letselschade laten afhandelen door een advocaat uit Rotterdam

Letselschade is de schade die iemand heeft gekregen door een ongeval of andere gebeurtenis. U kunt hierbij denken aan een verkeersongeval, een bedrijfsongeval of een beet van een dier. Zelfs als er sprake is van een samenloop van omstandigheden is er bij een ongeval of gebeurtenis altijd een aansprakelijke partij. Deze aansprakelijke partij is verantwoordelijk voor het vergoeden van de schade. Het vergoed krijgen van de schade kan een ingewikkeld en langdurig proces zijn waarbij specialistische kennis nodig is. Het is dan ook raadzaam om de hulp in te roepen van een juridisch bureau dat gespecialiseerd is in letselschade zoals Latent Letselschade uit Rotterdam. Bij dit kantoor, werkzaam door heel Nederland, staan ze voor u klaar bij alle situaties waarbij u letsel heeft opgelopen.

Is er een jurist of een advocaat nodig bij letselschade?

Zowel juristen als advocaten hebben een rechtenstudie doorlopen. Een letselschade advocaat heeft daarnaast een aantal aanvullende opleidingen gevolgd en kan procederen voor de rechtbank. Bij letselschade heeft u meestal genoeg aan een letselschade jurist. Pas als deze jurist er niet uitkomt met de andere partij is het nodig om een letselschade advocaat  Rotterdam in te schakelen. Dit ziet u terug in de werkwijze van Latent Letselschade. Met hun expertise in letselschade kunnen zij uw zaak voor u afhandelen. Mochten zij er niet uitkomen met de verzekeraar/wederpartij, dan wordt indien nodig uw zaak doorgezet naar een van de beste letselschade advocaten in Nederland.

Waarom niet kiezen voor Latent Letselschade in Rotterdam?

Latent Letselschade is gespecialiseerd in letselschade. Hoewel gevestigd in Rotterdam is dit bedrijf werkzaam door heel Nederland. Uw letselschade zaak wordt behandeld door een en dezelfde persoon waarbij uw belangen centraal staan. U heeft hierbij het voordeel van één vast aanspreekpunt die uw zaak goed kent.

Het eerste oriënterende gesprek kost u niets. En in bijna alle gevallen komen er daarna geen kosten meer bij omdat de kosten worden verhaald op de aansprakelijke verzekeraar/wederpartij.

Ook als uw zaak wordt behandeld door een ander kantoor kunt u Latent Letselschade inschakelen. Wanneer u niet tevreden bent over de wijze waarop dat kantoor uw zaak behandeld kunt u een second opinion aanvragen.

Arbeidsdeskundig onderzoek

Het arbeidsdeskundig onderzoek van AdXpert heeft ontzettend geholpen bij het vinden van een geschikte oplossing. Als eigenaar van een touroperator moet je ervoor zorgen dat de veiligheid van je klanten en het personeel te allen tijde voorop staat. Onze wat oudere buschauffeurs,die al jaren voor het bedrijf werken worden tegenwoordig tweemaal per jaar onderworpen aan een medische keuring. Dit wordt ontzettend op prijs gesteld door deze buschauffeurs. Hierdoor kunnen we zien of er bepaalde klachten zijn die eventueel van invloed zijn op de veiligheid van de chauffeur en de passagiers. Deze mag natuurlijk nooit in het gedrang komen. Een chauffeur klaagde al langer over pijn in de gewrichten. Nadat hij bij de dokter was langs geweest bleek inderdaad dat er iets aan de hand was met hem. Er werd een bepaalde vorm van reuma bij hem geconstateerd. Het gaat hier om een vorm van reuma waarbij er verschijnselen van uitval en verlamming kunnen optreden. Hoe treurig het ook was, deze man moest direct stoppen met het werk als chauffeur. Het was niet langer verantwoord om achter het stuur te zitten. Ik had met deze onverwachte gebeurtenis geen rekening gehouden en ik had ook geen directe oplossing. De man is toen direct in de ziektewet beland. Deze situatie was voor zowel hem als voor het bedrijf zeer ongunstig. Ik heb toen besloten om gebruik te maken van een arbeidsdeskundig onderzoek. Arbeidsdeskundig onderzoek bleek later de sleutel te zijn. Het arbeidsdeskundig onderzoek werd gedaan door AdXpert.

Het arbeidsdeskundig onderzoek werd gedaan door AdXpert

Het arbeidsdeskundig onderzoek werd gedaan door AdXpert, en het heeft ertoe geleid dat de chauffeur momenteel een functie bekleed op de de afdeling planning. Uit het arbeidsdeskundig onderzoek is naar voren gekomen dat deze chauffeur nog veel meer in zijn mars had. Dat waren kwaliteiten waar hij zelf ook geen weet van had. Dankzij het arbeidsdeskundig onderzoek van Adxpert kan hij de laatste jaren tot zijn welverdiende pensioen bij ons blijven werken.

Aangepaste werkplek

Dankzij het arbeidsdeskundig onderzoek voelt hij zich nuttig en gewaardeerd. Aan de andere kant heb ik er een gemotiveerde werknemer bij op de planning. Dankzij het arbeidsdeskundig onderzoek hebben we een hoop ellende kunnen voorkomen. Het arbeidsdeskundig onderzoek heeft een oplossing aangedragen die werkt voor beide partijen. Meneer werkt nu op een aangepaste werkplek en gaat 2 maal per week naar de fysiotherapeut.

Klik hier voor meer informatie.

Handelen in crypto‘s? Raadpleeg de advocaten in Hoorn!

De risico’s van het handelen in crypto‘s

Crypto is een soort digitale munteenheid, die vaak gebruik wordt als alternatief geldsysteem voor de reguliere geldsoorten. Crypto is een soort bitcoins. Het beleggen in crypto‘s wordt steeds populairder, maar het brengt aanzienlijk wat risico’s met zich mee. Er komen niet alleen steeds meer nieuwe crypto currencies op de markt, maar ook het aantal beheerders of beleggingsinstellingen die handelen in crypto ‘s nemen toe. Voor het handelen in crypto’s heb je als nieuwe beheerder een vergunning van de AFM nodig.

 

Vereisten voor de beheerder van de crypto’s

De AFM heeft aanvullende vragen opgesteld bij de vergunningsaanvraag van een beheerder. Er moet rekening gehouden worden met de beweeglijkheid van crypto’s en met het handelsvolume van crypto’s. Bij de mate van beweeglijkheid moet er ook nog eens rekening gehouden worden tussen de momenten van het uittreedverzoek tot het verkopen van de crypto’s en het daadwerkelijke uitstapmoment. De beheerder moet ook de waarderingsbeleid formuleren en hoe dit waarderingsbeleid precies wordt geïmplementeerd. Hierbij dient rekening gehouden te worden met de transparantie en consistente procedures zodat de crypto tegen marktwaarde gewaardeerd wordt. De belangen van de belegger worden altijd centraal gesteld.

 

Kennis voor het handelen in crypto’s

Het handelen in crypto’s vergt de nodige kennis. Beheerder worden in crypto’s vergt niet alleen kennis van crypto’s, maar ook kennis van de financiële wet en regelgeving. Wil je de markt op als beheerder in crypto’s? Denk dan aan de vergunningvereisten en laat je adviseren door specialisten. Neem daarom contact op met advocaten in Hoorn. Advocaten in Hoorn zijn financieel recht advocaten en hebben veel ervaring met crypto’s. Wil je weten wat de advocaten in Hoorn precies voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met de advocaten in Hoorn en laat jezelf goed informeren en wees precies op de hoogte.

Het kiezen van een juiste uitvaart organnisatie

Het is erg vervelend als een persoon die je dierbaar hebt overlijdt. Je komt dan namelijk in en zware periode met veel nare dingen die geregeld moeten worden. Het is alleen wel belangrijk dat de persoon die voor jou dierbaar was een goed afscheid krijgt. Je kan er dan ook voor kiezen om dit zelf te regelen, maar er zijn ook bedrijven die jou goed kunnen helpen met het regelen van de uitvaart. Dit kan jou namelijk veel zorgen besparen, waardoor jij je meer kan focussen op het verwerken van het verlies van deze persoon. 

Het vinden van een goede uitvaart organisatie

Door de vele verschillende uitvaart organisaties kan het moeilijk zijn om een goede te vinden. Er zijn alleen wel een aantal dingen die belangrijk zijn om rekening mee te houden als je op zoek bent naar een goede uitvaart organisatie. Zo is het wel handig als een uitvaart organisatie dicht bij je in de buurt zit zodat je er snel heen kan gaan als er iets mis gaat. Daarnaast moet je een goede klik hebben met het personeel van de uitvaart organisatie. Met hun ga je namelijk gesprekken aan over als jij niet lekker in je vel zit en je niet goed weet hoe je met de situatie om moet gaan. 

Toch niet tevreden

Als je toch niet tevreden bent over de uitvaart organisatie die je gekozen hebt is het belangrijk om toch naar een nieuwe uitvaart organisatie te gaan. Hierdoor zorg je er toch voor dat je een goede uitvaart regelt voor de dierbare.  

Wat te doen bij het overlijden van een dierbare

Er zijn tegenwoordig veel verschillende bedrijven die je kunnen helpen bij het regelen van de uitvaart voor de dierbare. Het is dan wel belangrijk dat je een bedrijf hebt die goed bij je past. Zo moeten zij wel de wensen uit kunnen voeren die jij hebt om een goede uitvaart te kunnen regelen voor jou en de andere nabestaanden. Het is daarnaast ook belangrijk dat er verschillende persoonlijke aspecten worden verwerkt in de uitvaart zodat de persoon echt wordt herdacht, en mensen ook echt weten wie de persoon was en wat hij of zij in het dagelijkse leven deed.

Een goede uitvaart organisatie

Voordat je een juiste uitvaart organisatie gevonden hebt is het belangrijk om een aantal dingen aan te houden. Zo is het als eerste belangrijk dat je een uitvaart organisatie hebt die een beetje bij jou in de buurt zit zodat je er snel heen kunt gaan om verschillende dingen te regelen. Een uitvaart organisatie kan namelijk dienen als steun tijdens deze moeilijke periode, en het zou dan erg vervelend zijn om een lange reis tijd te hebben naar de locatie van de uitvaart organisatie. Daarnaast moet jij je wel fijn voelen bij de uitvaart organisatie en vrij voelen om verschillende dingen te bespreken.

De wensen van verschillende personen

Het is natuurlijk wel belangrijk dat de wensen van jou en van de overledene goed doorgevoerd worden in de uitvaart. De nabestaanden moeten namelijk wel goed herinneren wie de persoon was en waar hij of zijn voor stond. Dit is namelijk wel belangrijk. Het is hierbij dan wel belangrijk dat je goed communiceert met de uitvaartorganisatie zodat zij alle punten die je naar hun communiceert doorvoert. Als dit niet gebeurd, zorg dan wel dat je er op tijd bij bent om verschillende dingen op tijd aan te passen. 

Haren implanteren in Turkije

Als u haren implanteren wilt in Turkije dan is het raadzaam om op Globalhair.nl te kijken en op het forum Haarweb. Daar kunt u alles vinden over Turkse haarklinieken, haarchirurgen en alle andere artsen die diensten verlenen op het gebied van haartransplantatie. Global Hair is specialist hierin en kan u veel vertellen over FUT en FUE haarimplantatie in Turkije. Spreek voor advies met een consultant die u kan zeggen hoeveel grafts u hoogst waarschijnlijk nodig zult hebben.

Het laten implanteren van haar kan het beste worden gedaan via de FUE (follicle unit extraction) methode. Met deze techniek wordt enkel een klein gaatje geboord om een follikel uit de hoofdhuid te halen. Wanneer deze follikels of grafts worden getransplanteerd komen er nieuwe haren op de gewenste, veelal kalende, plek. Dit kan gedaan worden voor hoofdhaar, voor wenkbrauwen, maar ook voor baardharen. Spreek met een consulent van Global Hair over haartransplantatie.

Turkse artsen

De beste haarimplantatie krijgt u van FUE haarklinieken in Turkije. Deze zijn relatief goedkoop en hebben vele haarspecialisten in dienst die u van uw haaruitval kunnen helpen. Ook is het mogelijk om voor de FUT methode te kiezen. Dat is over het algemeen minder gewenst aangezien het littekenweefsel achterlaat. In elk geval kunnen Turkse artsen u helpen en een professionele haartransplantatie uitvoeren. Hierbij krijgt u een PRP plasmabehandeling van de behandelende haararts. Globalhair.nl biedt meer informatie over het implanteren van baardharen en wenkbrauwharen in Turkije.

Kijk op Haarweb

Als u twijfelt of meer wilt weten kunt u kijken op Haarweb. Naast Global Hair kunt u op dit forum alles te weten komen over het laten transplanteren van haren in Turkije. U kunt er reacties lezen van mensen die in een Turkse haarkliniek zijn behandeld middels de FUE of de FUT methode door artsen en haarchirurgen. Zo kunt u een helder beeld krijgen van de haartransplantatie die u voor uzelf wilt. Kijk daarom op Haarweb, andere fora of zet een consulent in van Globalhair.nl die u wegwijs kan maken in Turkse haarimplantatie.

 

https://www.globalhair.nl/

RAVAS is the leading manufacturer

Warehouses and distribution offices require a well-planned workspace. Things like incoming and outgoing goods need to be registered, weighed and placed. Every load that comes in and goes out needs to be checked on weight to prevent picking errors which takes the most time. Did you know that you can save a lot of time during this process? Choose forklift weighing scales made by RAVAS. Scale is integrated into the forklift, this means that there is no need for a fixed floor scale where you take the load to. With forklift weighing scales you weigh where you want, and when you want at all times.

Forklift weighing scales are 100% recyclable

Do you want to improve the efficiency within your warehouse and are you looking for the best way to do this? Use the forklift weighing scales from a specialist. RAVAS is the leading manufacturer of these unique products. These mobile scales save you money, time and manpower, while being 100% recyclable. This means that, when worn out, the forklift weighing scales will be removed and recycled by the standards of the country that you live in. Did you know that the management system of RAVAS is certified according to ISO? This means that the customers of RAVAS know that the forklift weighing scales meet their expectations.

Full return on initial investment with forklift weighing scales within months

Investing in new equipment does always raise several questions. Is the amount of money worth it? How long does it take to get the return on investment? Investing in forklift weighing scales made by RAVAS answers those questions. While saving time and manpower in the weighing process, the forklift weighing scales have a full return on initial investment, in just a couple of months. They calculated that a mobile scale saves up to 200 manhours a year, which is around 48 minutes of work per day. The truck will earn itself back in around three months!

Scheiden als ongehuwde samenwoners?

Het beëindigen van een relatie

Zijn jij en je partner ongehuwd, maar wonen jullie wel samen? Voel jij je ongelukkig in je relatie? Wil je graag op een goede manier uit elkaar gaan? Dan kan een advocaat in Alkmaar jou bijstaan tijdens deze emotionele tijd. In Nederlands kiezen steeds meer paren voor ongehuwd samenwonen in plaats van een geregistreerd partnerschap of een huwelijk. Wellicht klinkt het jullie als ongehuwde samenwoners wel bekend dat jullie niet hebben gekozen voor een samenlevingscontract. Op het moment dat een van jullie beslist om de partner te verlaten, dan kan dit tot problemen leiden. Dan is het belangrijk dat er iemand uit je familie of vriendengroep achter je staat. Maar wat misschien nog wel belangrijker is, is dat je de steun van een gespecialiseerde advocaat kunt gebruiken. Wil je graag precies weten wat een advocaat in Alkmaar op het gebied van scheidingen voor jou kan betekenen? Bekijk dan de website of neem contact op. Laat je op deze manier goed informeren.

 

Waarom heb je de steun nodig van een advocaat uit Alkmaar?

Zoals eerder gezegd is het belangrijk om de hulp in te schakelen van een gespecialiseerde advocaat. De Advocaat uit Alkmaar is hier een goed voorbeeld van. Deze advocaat is namelijk gespecialiseerd in personenrecht & familierecht. Wat is personenrecht & familierecht precies? Dit rechtsgebied regelt de scheiding, ontbinding van het geregistreerd partnerschap, boedelverdeling, omgangsregelingen en alimentatie. Het zijn allemaal zaken die mensen persoonlijk zeer raken en waar emotionele beslissingen gemaakt moeten worden. Het advies dat de advocaat uit Alkmaar jullie als ongehuwde samenwoners dan ook graag mee wil geven is om alsnog een samenlevingscontract te nemen. Het is niet alleen belangrijk om je bij het beëindigen van een relatie goed te laten voorlichten, maar ook voor het aangaan van een relatie van ongehuwde samenwoners.

Wat kan een merkenburo voor jou betekenen?

Loop je al een tijdje met een goed idee rond voor een product of wellicht een dienst? Wil je dit graag goed beschermen? Dan kan je de hulp inschakelen van een merkenburo. Bij het merkenburo kan je terecht voor een merkonderzoek, het deponeren, registreren, verlenen en bewaken van je merk of model. Ook kan je een doormiddel van een I-DEPOT een idee of creatie vast laten leggen bij een merkenburo.

 

Een I-DEPOT

Zoals hierboven al beschreven werd, kan je doormiddel van een I-DEPOT een idee of creatie vast laten leggen. Een I-DEPOT is een door de Europese rechters aanvaard wettelijk bewijsmiddel dat je idee of creatie voorziet van een datumstempel. Een I-DEPOT is echter geen intellectueel eigendomsrecht en biedt daardoor dus ook niet dezelfde bescherming. Door een I-DEPOT kan je wel aantonen vanaf welk moment jouw idee of creatie bestaat. Dit komt zeker van pas op het moment dat iemand anders beweert dat hij die creatie gemaakt heeft of dat idee bedacht heeft. Een I-DEPOT zal hierbij het tegendeel bewijzen.

 

Een merkregistratie

Een merkregistratie zorgt ervoor dat een merk goed beschermd is tegen inbreuk van derden. Het registreren van een merk zorgt ervoor dat je het exclusieve recht krijgt om het merk te gebruiken in relatie tot een bepaald product of een bepaalde dienst binnen een betreffend gebied. Als het je het merk deponeert en het wordt vervolgens geaccepteerd door de merkeninstantie, dan wordt het merk opgenomen in het merkenregister.

 

Een modelregistratie

Het model van producten is belangrijk in de strijd tegen de concurrenten en het zorgt ervoor dat klanten juist jouw product kopen, omdat het uniek is. Om ervoor te zorgen dat niemand anders jouw unieke model zal overnemen, is het belangrijk om het model te registeren. Een modelregistratie zorgt er namelijk voor dat je kunt optreden tegen inbreukmakers.

 

Een persoonlijke uitvaart

Er zijn veel dingen die je kunt gebruiken bij een persoonlijk afscheid. Zo kun je zijn of haar sport gebruiken, maar ook als hij of zij ergens fan van was. Er zijn ook genoeg sites en blogs waar je inspiratie voor een persoonlijk afscheid kunt vinden. Heb je nou echt geen idee waar je moet beginnen? Vraag dan eens rond in de omgeving. Hoe dachten mensen over de overledene? En wat deed die persoon graag? Aan de hand van deze punten kun je beginnen te werken aan een waardig afscheid voor de overledene. Verder kunnen je bijvoorbeeld iets doen met de muziek of de aankleding van de locatie. Hierdoor wordt het steeds persoonlijker en is het geen standaard uitvaart.

Hoe kun je alles regelen?

Als de overledene een ziekbed heeft gehad hebben ze vaak hun wensen wel ergens genoteerd. Het wordt dan dus een stuk gemakkelijker om alles te regelen. Het enige wat de nabestaanden dan nog moeten doen is het terug brengen van persoonlijke aspecten. Dit kan je doen door verschillende dia voorstellingen te gebruiken. Maar ook door het lievelingsdrankje van de overledene te serveren. Of verschillende foto’s van deze persoon te gebruiken. Zorg er alleen wel voor dat je de uitvaart niet in je eentje gaat regelen. Dit kan voor veel stress zorgen in deze periode. Ook kun je hulp vragen van verschillende bedrijven.

Inspraak van kennissen

De manier hoe je dit het beste kan doen is ok naar vrienden of familie te gaan om na te vragen wat zij van de persoon vinden en hoe zij denken dat ze persoonlijke aspecten terug kunnen laten brengen op deze gedenkdag. Daarnaast Kun je ze allemaal iets lagen zeggen op de laatste gedenkdag. Zo wordt de familie overladen met herinneringen van deze persoon, en zullen dit nooit meer vergeten. Wil je nou een bedrijf die dit allemaal voor jou kan regelen. Ga dan eens naar uitvaartcooperatie, en vraag naar de mogelijkheden.

NBA Live Mobile – Get ready for the Daily Shootaround live event

Daily Shootaround is an NBA Live Mobile live event that rewards players with a token per day and grants them a Pro Pack in exchange for five tokens.

NBA Live Mobile Season 2 is starting to settle in and players are already getting familiar with the new features and changes. Live events, one of the most played activities in Season 1, is still a part of the game with more content and, of course, even more rewards. The live events system was tweaked to accommodate the new lineup system. Players will notice there are live events that use the classic lineup and live events that use the NBA lineup. Daily Shootaround is a Season 1 live event that is available to play in Season 2 as well. After all, players were promised that their favorite live events won’t go away.

Players first need to navigate to the live events map from the home screen or from the side panel menu. Once the live events map is open, they should look for the event named “Daily Shootaround”. Each Daily Shootaround event has a 24 hours time limit. The remaining time can be seen under its name. Tapping on the event reveals details, rewards, and requirements. Players will get coins and a special token that has the same name as the event the first time they complete it.

The event is free to play, meaning that it has no stamina fee. As the name implies, the event is available each day. The event is very easy to win so it’s a great opportunity for beginners to get some nba live mobile coins as rewards. It only takes a couple of minutes to win the event and the Daily Shootaround token. After players have acquired five event tokens they will be able to claim a Pro Pack. This pack costs 7,500 coins and 150 NBA cash. Three basketball players are found in this pack: one bronze, one silver, and one gold. This event gives players a chance to get one Pro Pack every five days for free. The obtained player can be used to improve the team or to train other players.

FIFA 18 Coins

http://www.u7buy.com/nba_live_mobile/nba_live_mobile-coins.html

Ben jij eigenlijk goed uitgerust?

Oplettendheid is erg belangrijk, al helemaal wanneer je veel op de weg bent. Wanneer je nu in de auto zit of een stuk gaat fietsen, als je niet oplettend bent kan dit vele gevolgen hebben. Om dit te voorkomen kan je een aantal maatregelen nemen voordat je de weg op gaat.

Ben je goed uitgerust?

Wanneer je onderweg bent is slaap erg belangrijk. Nee onderweg moet je natuurlijk niet slapen, maar wanneer je van tevoren niet genoeg hebt geslapen kan het maar zo zijn dat je niet erg oplettend bent wanneer je achter het stuur zit. Het is dus van groot belang dat je genoeg nachtrust hebt gehad voordat je in de auto stapt of op de fiets wegrijdt. Wanneer dit niet zo is, is de kans vele malen groter dat je een ongeluk veroorzaakt. Naast dat het niet verstandig is om slaperig te gaan slapen zijn er nog veel meer factoren die invloed kunnen hebben op je rijgedrag. Tuurlijk is het bij iedereen bekend dat je niet onder invloed kan rijden. Hierdoor gebeuren nog steeds de meeste ongelukken. Naast dat je hier rekening mee kan houden is het ook belangrijk dat je rekening houdt met je mentale situatie. Heb je bijvoorbeeld een rot ochtend gehad dan is de kans groot dat je hier mee zit en hiermee dus ook in de auto stapt. Wanneer je deze situatie nogmaals door je hoofd laat spelen is de kans groot dat je zomaar een fietser over het hoofd ziet en vervolgens een fietsongeval veroorzaakt.

Take a break

Heb je het idee dat je niet lekker te pas bent of dat je ogen steeds verder dichtvallen? Neem dan even de tijd voor jezelf en zet zodra het kan de auto aan de kant. Neem een bak koffie of ga even een frisse neus halen zodat je vervolgens weer vol concentratie in de auto kan stappen. Wanneer je dit doet is de kans groot dat je weer veilig naar huis kan rijden. Wanneer je kijkt naar de professionele chauffeurs zie je dat hun verplicht zijn om na een bepaalde periode verplicht rust moeten nemen.

https://www.juridischbureauletselschade.nl/

A manufacturer of custom RIB boats delivers exactly what you need!

Sometimes, standard equipment just does not live up to your expectations, especially in the shipping industry. A custom design is the solution. At Euro Offshore BV, choose between RIB boats in sizes from 7, up to 12 metres, and accessorize by having jockey seats or aluminium roll bars installed. These, and other accessories, will make your boat more comfortable and much safer. Speaking of safety, did you know that Euro Offshore BV is also your designated partner for lifeboat service, including maintenance and repairs? These services are provided all over the world, when you need it, and where you need it!

Custom RIB boats; a unique composition that delivers results!

A rigid hull Inflatable Boat has a composite hull which is stiff and strong for good balance in the water. Another advantage is that this composite material will not rust. Due to the unique composition of a rigid hull and inflatable collar, these boats are very sturdy, making them seaworthy vessels, and are still light enough to be deployed quickly. Because the boats are inflatable, buoyancy is guaranteed even under the toughest of conditions. No wonder that these boats are in active duty in nearly all international waters around the world. Besides custom RIB boats, Euro Offshore BV offers lifeboat service, thus helping you to properly maintain your fleet.

High quality custom RIB boats using the latest technology

Technology in the design and manufacturing of seagoing vessels has taken a flight during the last few decades. New materials and propulsion systems have great benefits for the shipping industry. To keep up with global demands, and to keep working at sea as safe as possible, manufacturers are quick to adopt new and innovative ways of improving your vessels. At Euro Offshore BV, this varies from lifeboat service to building custom RIB boats, fully tailored to your needs and demands. These boats are made from high grade GRP, a very rigid and tough composite material that makes these boats safer and far more durable. Inform about the possibilities by contacting Euro Offshore BV today.

Zijn uw garagedeuren kapot? Laat ze repareren door een ervaren monteur

Zijn uw garagedeuren kapot gegaan? Laat deze goed en snel repareren door de monteur. Snelle en deskundig reparatie is dan wat u zoekt. AB Techniek Garagedeuren heeft al jaren ervaring in het repareren, onderhouden en plaatsen van allerlei verschillende garagedeuren en bedrijfsdeuren. Zij zorgen ervoor dat uw deuren snel weer in gebruikt kunnen worden. Of u nu als particulier uw garagedeur wil laten repareren of als bedrijf uw branddeur, tochtdeur of andere deur wil laten repareren. AB Techniek Garagedeuren kan het allemaal. Defecten voorkomen? Overweeg dan het servicepakket. Daarmee wordt preventief onderhoudt gepleegd aan al uw garagedeuren en bedrijfsdeuren, zodat defecten zo veel mogelijk worden voorkomen.

Stijlvolle garagedeuren geven uw huis karakter

De garagedeuren vallen direct op wanneer u voor een huis staat. Inderdaad, de garagedeuren. Een stijlvolle garagedeur is een blikvanger voor iedereen die langsrijdt en bij u over de vloer komt. AB Techniek Garagedeuren ontwerpt, samen met u, de garagedeuren die voldoen aan al uw wensen. Naast het ontwerp is er nog een keuze die u moet maken. Hoe openen de deuren zich? Gaat u voor roldeuren? Openslaande deuren? Of misschien toch kanteldeuren? Een specialist van AB Techniek garagedeuren komt graag bij u op bezoek om u te adviseren over de beste keuze voor uw woning. Zij beschikken ook over een grote showroom waarin u alle garagedeuren en bedrijfsdeuren van dichtbij kunt bekijken.

Bedrijfsdeuren en garagedeuren worden geleverd en gemonteerd

Gebruiksvriendelijke garagedeuren zijn ideaal wanneer u optimaal gemak wilt ervaren. Zo kunt u optimaal gebruik maken van de nieuwe deuren en bent u ervan verzekerd dat ze een lange tijd mee gaan. Of u nu op zoek bent naar een stijlvolle garagedeur voor u thuis of een nieuwe branddeur. Bij AB Techniek Garagedeuren krijgt u kwaliteit en wordt uw nieuwe garagedeur of bedrijfsdeur deskundig gemonteerd. U heeft de keuze uit een ruim assortiment deuren die u kunt bekijken in de grote showroom. De geleverde garagedeuren en bedrijfsdeuren worden altijd op maat gemaakt, zodat uw deur perfect past in uw bedrijfspand of garage.

De weg niet meer op durven

Als je onderweg bent wil je je natuurlijk veilig voelen. In de meeste gevallen is dit ook zo. Toch komt het voor dat dit ineens omslaat en je de weg bijna of zelfs helemaal niet meer op durft. Dit kan vaak een van de oorzaken zijn van een ongeluk. Het kan allerlei achterliggende redenen hebben en toch komt bij de meeste oorzaken de vraag naar boven hoe je dit kunt verhelpen.

Ik durf de weg niet op

Wanneer jijzelf of iemand anders de weg niet meer op durft kun je jezelf afvragen wat je hieraan kan doen. Allereerst is het dan van belang dat je weet wat de reden hierachter is. Het kan maar zo zijn dat iemand heeft fietsongeval heeft gehad en sindsdien niet meer op de fiets stapt. Dit is erg logisch en ook zeker erg vervelend. Het kost vaak een hoop tijd en geduld voordat iemand zich hier overheen kan zetten. Het is dan ook niet meer dan gek dat sommige mensen het prettig vinden hier begeleiding bij te krijgen. Het is natuurlijk ook erg afhankelijk van hoe het ongeluk is ontstaan, wat de gevolgen zijn geweest en hoelang het geleden is. Wanner je lichtelijk bent aangereden door een auto en hier vervolgens een zeer been aan over hebt gehouden dan is de kans groot dat je jezelf hier snel overheen zet. In het vervolg zal je meer oplettend de weg op gaan en houd je rekening met hoe het ook anders had kunnen aflopen.

Professionele hulp zoeken

Het kan goed voorkomen dat wanneer je iets heftigs hebt meegemaakt je hiervoor professionele hulp zoekt. Het is eigenlijk niet gek, wanneer je zoiets hebt meegemaakt wil je dit wellicht met iemand delen. Het is goed om over dit soort zaken te praten en je dan ook niet te weerhouden om naar iemand toe te gaan. Tuurlijk is het geheel aan jezelf hoe je met zoiets omgaat. De een zal er graag over praten terwijl de ander hier helemaal geen behoefte aan heeft. Doe wat voor jezelf goed voelt en zo kom je al een heel erg ver eind.

https://www.juridischbureauletselschade.nl/

Verpakking trends

We leven in een energieke en veranderende maatschappij. Veel marktontwikkelingen zijn gelinkt aan de trends van product verpakkingen. Dit betekent dat de productverpakkingen komen en gaan en dat we hier steeds weer op een innoverende manier mee omgaan. Een trend die veel invloed heeft op de verpakking van onze producten, is het tegen gaan van verspilling. We willen met zijn allen duurzamer leven en de voedselverspilling daarom tegengaan. Daarnaast zijn steeds meer mensen erg druk met hun huidige baan, waardoor tijd voor de boodschappen er vaak bij in schiet. Steeds meer mensen maken daarom gebruik van de thuisbezorg service van de supermarkt of maken gebruik van concepten als Allerhande Box en HelloFresh. Hierbij ontvangt de persoon een box met verse producten en de daarbij behorende recepten. Op deze manier hoef je je dus geen zorgen te maken wat je vanavond weer eens moet gaan eten. Toch vragen deze voedselboxen om nieuwe verpakkingen, waardoor producten langere houdbaarheid kunnen garanderen. Daarnaast moet de verpakking niet alleen bijdragen een de langere houdbaarheid, maar willen we het liefste ook nog eens een duurzame verpakking. Vaak zien we daarom dat verpakkingen gemaakt worden van gerecycled materiaal. Plastic is hierbij uit den boze en de overheid heeft hierbij meegeholpen om het gebruik van plastic tasjes terug te dringen. Deze zijn niet meer vanzelfsprekend gratis en wie daarom een tasje wilt, zal hier voor moeten betalen. Dit geld kan dan weer worden gebruikt om de milieu vervuiling tegen te gaan. Toch blijven we allemaal consumenten en willen we natuurlijk ook een aantrekkelijke verpakking. Iets met een mooie slogan of tekst, een product moet onze aandacht trekken. Dit is natuurlijk steeds lastiger met alle concurrerende producten. Toch lukt het producenten vaak aardig om hun product goed in de markt te zetten. De huidige coding and marking systemen zorgen hierbij vaak dat alles netjes op de verpakkingen staat en dat dit kwalitatief goed gebeurd. Een andere trend die we op verpakkingen zien terug komen is de QR code. Dit is een code die de consument kan scannen en die de klant stimuleert meer van het product te willen weten. Deze code wordt geproduceerd door een QR code printer.

http://www.kba-metronic.com/nl

Vragen over rietendaken

Rieten daken zijn weer helemaal ‘hot’ en terug van weg geweest. Het zorgt er vaak voor dat een huis chique oogt en we zien daarom ook vaak rieten daken terug bij mooie landhuizen of grote vrijstaande woningen. Vroeger was een rieten dak iets voor de armen, maar dit is al lang niet meer het geval. Wie twijfelt over een rieten dak, zal wellicht allerlei vragen hebben over bijvoorbeeld de brandveiligheid van een rieten dak. Je wilt niet alleen een mooi huis, maar ook een huis waar je met een fijn en veilig gevoel kan wonen. Echter is de brandveiligheid omtrent rieten daken al sterk verbetert en ook andere nadelen lijken haast verwaarloosbaar. Bent u toch nog in onzekerheid, dan zullen de volgende vragen u wellicht helpen bij uw keuze.

Veel personen die de afweging moeten gaan maken tussen een rieten dak en dakpannen, vragen zichzelf vaak af wat de levensduur is van een rieten dak. Hier bestaat vaak veel onduidelijkheid over, want dit is afhankelijk van een aantal factoren. Een aantal voorbeelden waarvan de levensduur afhangt zijn bijvoorbeeld de soort riet die gebruikt is, de hellingshoek van de woning, de bouwkundige constructie, de ligging van het pand en het vakmanschap van de rietdekker. Wanneer de rietdekker geen goed werk levert, zal het dak ook minder lang meegaan. Tevens schilt het enorm wanneer je tussentijds onderhoud aan het riet laat plegen. Op deze manier blijft de conditie van het riet beter en zal het dus jaren langer meegaan. Een andere veel gestelde vraag heeft betrekking op de garantie. Veel rietdekkers houden zich vaak aan de algemene regel van vijf tot tien jaar garantie. Deze regel stamt af van de bouw en wordt door vrijwel alle rietdekkers ook toegepast op door hen uitgevoerde werkzaamheden. Toch kan het geen kwaad hier naar de informeren, want bedrijven zijn hier wel vrij in om dit te bepalen.

http://www.rietwerk.nl/

Achteruit rijden met grote voertuigen

Er bestaan verschillende clichés en vooroordelen over het verschil tussen mannen en vrouwen bij autorijden en dan voornamelijk bij parkeren. Achteruitrijden en/ of parkeren is niet iedereens hobby. Hierbij wordt natuurlijk door het mannelijke geslacht vooral beweerd dat vrouwen dit vervelend vinden. Er wordt gezegd dat vrouwen liever een blokje omrijden in plaats van parkeren in een krappe parkeerplaats met het gevolg vaak te moeten steken en dan nog scheef in het parkeer vak te staan. Tja, zoals altijd met clichés en vooroordelen is niet natuurlijk niet helemaal waar. Onderzoeken tonen aan dat vrouwen er misschien wel langer over doen om in te parkeren of achteruit te rijden, echter door de tijd te nemen, maken vrouwen minder schade dan mannen. Mannen zijn vaak net iets sneller, gehaaster en hierdoor onvoorzichtig. Dit zijn natuurlijk allemaal uitspraken die van toepassing zijn op autovoertuigen. Echter wanneer je kijkt naar grote voertuigen is deze verhouding anders. Met grote voertuigen bedoelen we vrachtwagens, trekkers, kranen en andere landbouwvoertuigen. Dit zijn voertuigen waar je voornamelijk mannen mee ziet rijden. Zonder te veel vooroordelen te hebben, kunnen we toch wel zeggen dat deze vaak technische beroepen, vaak worden uitgevoerd door het mannelijk geslacht. Ondanks dat mannen beweren beter te zijn in parkeren en achteruitrijden, kan dit soms nog lastig zijn met zo’n groot voertuig. Vaak is het zicht hierbij beperkt, waardoor soms gevaarlijke situaties ontstaan. Dit is niet alleen gevaarlijk voor de bestuurder zelf, maar ook voor de omstanders van het grote voertuig. Een ongeluk zit al snel in een klein hoekje.

Om dit te voorkomen, kunnen bestuurders gemakkelijk een achteruitrijcamera aanschaffen. De camera’s kunnen gemakkelijk gemonteerd worden, waardoor daarna op een verantwoorde en veilige manier achteruit gereden kan worden. Wanneer je over meerdere voertuigen beschikt, meerdere auto’s en/ of eventueel een groot voertuig, kan het ook aantrekkelijk zijn om een achteruitrijcamera set te kopen.

http://www.vanzwitserland.nl/

De geschiedenis van de borstvergroting

De borstvergroting kent een verre geschiedenis en werd al in 1890 uitgevoerd. Echter kwam deze behandeling pas echt onder de aandacht door de komst van siliconen borstprotheses. Voordat de siliconen borstprotheses ontwikkelt waren, gebruikte men paraffine. Dit is een vaste vorm van koolwaterstoffen die afstammen van de petrolum distillatie van ruwe petroleum. Het gebruik van paraffine voor het vergroten van de borst was niet echt een succes en leidde vaak tot infecties en verhardingen. De eerste siliconenimplantaten volgden pas veel later. Na de tweede wereldoorlog werden de eerste siliconenimplantaties uitgevoerd bij prostituees in Azië. Zij hadden ondervonden dat de Amerikaanse soldaten meer gecharmeerd waren van grotere borsten. De prostituees in Azië konden met behulp van een vollere cupmaat dus meer geld ophalen. Of een borstvergroting goedkoop was weten we niet. Vanuit vroeger zijn er geen prijzen meer bekend wat een dergelijke ingreep zou hebben gekost. De huidige borstvergroting kosten liggen rond de 2500 euro voor beide borsten. Tegenwoordig is de borstvergroting een van de populairste ingrepen op plastisch chirurgisch gebied. Deze ingreep wordt daarom niet alleen meer bij prostituees uitgevoerd, maar bij veel verschillende type vrouwen. Sommige vrouwen krijgen na de zwangerschap te maken met verslapingen, echter kan dit ook door ouderdom of door gewichtsverlies ontstaan. Daarnaast zijn er allerlei mogelijkheden voor vrouwen die een borst hebben geamputeerd in verband met kanker. Voor deze vrouwen, die zich niet prettig voelen met hun eigen lichaam, biedt een dergelijke operatie een uitkomst. Vooraf aan de behandeling zal altijd een consult gepland worden zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Je kunt op basis hiervan ook nog besluiten af te zien van de behandeling. Het is erg belangrijk om alles door te spreken met de arts en om de behandeling te laten uitvoeren bij een kliniek die je vertrouwd. Een prettig gevoel is van belang bij een ingreep als deze.
http://faceland.nl/

Wat is botulinetoxine

Botulinetoxine is een soort van gif dat door een aantal verschillende bacteriën gemaakt kan worden. Botulinetoxine is eigenlijk een neurotoxisch gif dat eigenlijk een eiwit is dat op zenuwcellen werkt. Voedsel kan besmet zijn met deze bacterie en kan uiteindelijk botulisme veroorzaken. Botulisme kent zeven verschillende typen, waarvan er drie gevaarlijk zijn voor de mensen en het meestal met spierverlamming te maken heeft. Botulisme kan snel dodelijk zijn, met een kleine hoeveelheid van maar 100 gram kan de gehele wereldbevolking overleiden.

Gelukkig is botox niet vergif en kan je er, mits het op normale wijze wordt toegediend, niet aan overlijden. Dit komt doordat er maar een zeer kleine en lage concentratie van gezuiverde botulinetoxine wordt gebruikt. Deze botulinetoxine zorgt ervoor dat de zenuw die signaal door stuurt naar de desbetreffende spier tijdelijk wordt stilgelegd. Daarom kan botulinetoxine ook wel afgekort als botox ook gebruikt worden als spierverslapper voor bepaalde klachten zoals migraine.

Daarnaast kan botox ook heel goed gebruikt worden voor het opvullen en verminderen van rimpels, en is ook bij dit gebruik niet giftig maar kan wel gevaar met zich mee brengen bij het verkeerd indienen en toepassen van de stof. Normaliter houdt het effect na de behandelingen zo een zes tot negen maanden stand. Wat er wordt gedaan is het volgende; er wordt een kleine hoeveelheid botox onder de huid gespoten waardoor de spieren die zich daar bevinden zich laten ontspannen. Door deze ontspanning zullen de rimpels meer wegtrekken en zal er een meer ontspannen gevoel merkbaar zijn. Daarnaast vormen zich kussentjes onder de huid die de huid die zich in de vorm had gemaakt van de rimpel weer omhoogduwt. Op deze manier verdwijnen de rimpels tijdelijk.

Overmatig gebruik kan leiden tot verslaving en het resistent worden van de stof. Wees daarom altijd voorzichtig met het gebruik van botox of fillers, doe dit daarom ook altijd bij een erkende kliniek en laat je van tevoren informeren over de werking, gevolgen en het gebruik dat wordt gedaan.

http://clinic63.nl/

 

Het rijbewijs halen wanneer je oud genoeg bent

Achttien is de leeftijd waarop je veel meer mag als jongere. Er komen verantwoordelijkheden bij, dit kan fijn zijn maar sommigen zijn ook lastig. Je kan dingen ontvangen maar je zal ook voor veel zaken moeten betalen. Daarnaast kan je gekozen worden als minister-president, en mag je dus ook stemmen. Maar je mag ook bepaalde dingen gaan kopen zoals licht alcoholische dranken zoals bier en wijn. Maar ook sigaretten mogen gekocht worden. Daarnaast mag je ook in een groot aantal van de discotheken en clubs komen. Echter sommige clubs, en discotheken kennen een minimale leeftijd van 21 jaar. Een voorrecht wat vroeger pas echt 18 was, maar nu 16,5 is het behalen van je autorijbewijs. Echter er is toch nog wel een extraatje aan het 18 jaar worden, je mag op dat moment ook zonder begeleider/coach rijden. Toch wachten veel jongeren met het behalen van het rijbewijs tot dat zij 18 zijn. Ze zien namelijk niet altijd de meerwaarde in van het feit dat je al eerder je rijbewijs mag halen. Dit komt namelijk omdat zij het vervelend vinden dat zij, wanneer ze het rijbewijs hebben, toch nog met een begeleider moeten rijden. De leeftijd is echter verlaagt om op deze manier jongeren al vast op een duurzamere manier te leren autorijden. Namelijk na het behalen van het rijbewijs kan je eigenlijk nog niet echt rijden. Je leert pas auto rijden wanneer je je rijbewijs hebt gehaald.

 

Vele onder ons zullen het rijbewijs als gemakkelijk beschouwen, maar er komt wat meer bij kijken dan alleen “een beetje” rijden in de auto. Naast het schakelen, veilig aan het verkeer deelnemen, continue om je heen kijken en de juiste snelheid aanhouden komen er ook bijzondere verrichtingen bij kijken. Bij deze bijzondere verrichtingen gaat het om voertuigbeheersing in bepaalde situaties zoals bij de hellingproef. Het is hier van belang dat wanneer je op een helling staat naar boven, en je wil weg rijden dat de auto niet eerst terug zakt naar beneden maar in een keer naar boven rijd. Deze bijzondere verrichting beschouwen veel mensen als lastig. Maar dat is niet het enige wat gezien wordt als lastig, ook het achteruitrijden, inparkeren of het file parkeren waarbij allebei ook achteruitgereden moet worden vinden mensen lastig. Tijdens de lessen gaat het nog wel omdat er dan iemand naast zit die kan ingrijpen wanneer het nodig is. Daarnaast geeft het een vertrouwd gevoel. Maar wanneer men alleen in de auto zit lijkt het in een keer lastiger. Daarom zijn er bepaalde achteruitrij cameras ontwikkeld die er bij kunnen helpen om veilig achteruit te rijden. De achteruitrijcamera draadloos helpt gemakkelijk bij het inparkeren en op deze manier kan het overzicht op een veilige manier bewaard worden.

http://achteruitrijcamerawinkel.nl/

 

Elektrotechniek specialist

Groenewegen Delft is gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met elektrotechniek. Hierbij moet je denken aan het installeren aan alles wat te maken heeft met elektra en beveiliging. Groenewegen Delft levert zijn diensten aan zowel particulieren als bedrijven. Hierbij geeft Groenwegen niet alleen advies, maar stelt ook plannen op en voert deze uit. Gedacht moet worden aan plannen op het gebied van elektra, beveiliging en telecom. Daarnaast ben je voor storingen en onderhoud bij Groenewegen op het juiste adres. Een aantal diensten die door elektrotechniek Delft worden uitgevoerd zullen worden toegelicht. Op deze manier heeft u een beeld van de verscheidenheid van de diensten die Groenwegen u aanbiedt.

Wanneer u precies weet welke producten u nodig heeft op het gebied van elektrotechniek dan kunt u in delft langskomen om de juiste elektrotechnische producten te vinden. Groenewegen heeft een eigen afhaalcenter waarbij Groenewegen verschillende producten op voorraad heeft. De juiste producten kunnen meteen worden gekocht en meegenomen. Mocht het product niet op voorraad zijn kan het product makkelijk worden aangekocht en worden meegenomen. Ook voor verlichting ben je bij Groenwegen op het juiste adres. Verlichting heeft een grote invloed op de sfeer op kantoor. Het is daarom van belang dat er gebruik wordt gemaakt van de juiste verlichting. Vooral in kantoorpanden is verlichting heel belangrijk. Het kan namelijk ook van invloed zijn op de productiviteit van de werknemers.

Ook voor het installeren van Zonnepanelen bent u bij Groenewegen op het juiste adres. Door middel van zonnepanelen kan er door middel van zonnestralen elektrische energie worden opgewekt. Hierbij moet er worden nagedacht over de plek waar de zonnepanalen moeten worden geïnstalleerd. Door middel van een converter kan de energie worden gebruikt voor elektriciteit. Wanneer er meer stroom wordt opgewekt dan verbruikt dan kan dit terug geleverd worden aan het elektriciteitsnet. Dit zorgt ervoor dat u hier geld aan kunt voordienen.

http://www.groenewegendelft.nl/

Kosten voor een bedrijf

Kosten is iets waar een ondernemer liever mee niet te maken heeft, helaas is dit toch altijd het geval. Je kan kosten verdelen in variabele kosten en constante kosten. Variabele kosten worden beïnvloed door het activiteitsniveau van de onderneming. Dit houdt in dat als er bijvoorbeeld veel word geproduceerd de variabele kosten hoger liggen en vice versa. Constante kosten worden niet beïnvloed door het activiteitsniveau van de onderneming, deze zijn altijd hetzelfde. Kijk bijvoorbeeld naar de huur van een pand, dit is elke maand hetzelfde ongeacht de hoeveelheid die je produceert. Dit betekent dus ook dat als je heel veel produceert de constante kosten per eenheid minder word.

Je kan kosten ook verdelen in indirecte kosten en directe kosten. Directe kosten zijn kosten die je meteen toe kan wijzen aan een product of dienst. Bijvoorbeeld loon van een medewerker die een computer installeert, kan worden toegewezen als kosten voor die dienst. Indirecte kosten kunnen niet direct worden toegewezen aan een product of dienst. Huurkosten is hier een goed voorbeeld van omdat dit niet toe te kennen is aan een specifiek product of dienst.

Veel mensen denken dat de inkoop van grond- en hulpstoffen de grootste kostenpost is binnen een bedrijf. Deze kosten post is zeker groot helemaal als er veel word geproduceerd, alleen niet het “grootst”. Personeelskosten, ook wel loon of salaris, is de grootste kostenpost voor de meeste bedrijven. Dit komt omdat personeel altijd nodig is om te kunnen produceren, waardoor deze kosten er altijd zijn. Personeelskosten bestaan uit salaris, vakantietoeslagen en winstuitkeringen. Dit is nog niet alles omdat de werkgever daar bovenop nog premies moet betalen. Personeelskosten zijn vrij ingewikkeld, daarom moet de loonadministratie altijd goed op orde zijn. Tegenwoordig kan dit allemaal eenvoudig worden gedaan via het internet. Toch zijn er nog veel bedrijven die er moeite mee hebben en het uitbesteden aan loonservice bedrijven. Dit neemt een hoop druk weg en het verzekert je van een goede loonadministratie. Dit is van belang als er onduidelijkheden betreft salaris moeten worden opgehelderd.

http://www.cbbs.nl/

Led TL vervangen

Ben je op zoek naar een manier om een hoop geld te besparen op je vaste lasten? Dan is LED TL buizen zeker een aanrader voor bedrijven. Door alle TL buizen te laten vervangen voor LED TL kun je vele honderden euro’s besparen die je weer in andere bedrijfsactiviteiten kunt investeren.

Voordelen LED TL

LED TL buizen zorgen ervoor dat je een hoop geld bespaard aangezien deze bijna alle stroom omzet tot licht. Andere lampen doen dat vaak niet, waardoor je flinke rekeningen krijgt. Veelal wordt een hoop stroom omgezet in warmte. Dit is ook vaak te merken aan de lampen, aangezien deze ook gloeiend heet worden. Maar dat is nog niet alles, doordat de lampen iedere keer tijdens het gebruik erg warm worden, gaan ze ook eerder kapot. Dit is bij LED TL buizen niet het geval, deze gaan namelijk zelfs maar liefst vijf keer zo lang mee. Hierdoor bespaar je ook een flink bedrag op de aanschaf van deze lampen. Daarbij is Led verlichting, anders dan vaak wordt gedacht, helemaal niet zo duur in aanschaf.

Aangezien Led verlichting steeds populairder wordt, zijn er ook steeds meer webwinkels die zicht erop richten om deze verlichting te kopen. Hierdoor is er een flinke concurrentiestrijd aan de gang en worden de LED TL buizen steeds goedkoper aangeboden. Je hoeft vandaag de dag dus beslist niet de hoofdprijs te betalen.

Dus als je geld wilt besparen op verlichting, is het zeker aan te raden om LED TL buizen te gebruiken. Ten eerste zijn ze een stuk zuiniger in gebruik, waardoor je flink kunt besparen op de stroomrekening en daarbij gaan ze ook nog eens een stuk langer mee dan vele andere soorten lampen. Hierdoor is de aanschafsprijs relatief goedkoop in vergelijking met andere soorten lampen. Wacht nu dus niet langer en ga ook over op LED TL!

https://www.leds-depot.be/led-230v/led-tl-t8.html

Je merk deponeren bij een merkdepot

Je merk registreren en beschermen doe je door deze te deponeren bij een merkdepot. Je merk bestaat uit je merknaam en eventueel een logo. Een bedrijfsnaam of handelsnaam kan ook fungeren als merk. Jouw merk is een teken waarmee je je producten of diensten onderscheidt van eventuele concurrenten. Wanneer je je merk wil deponeren bij een merkdepot komt deze terecht bij het BBIE, het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom. Dit is de officiële instantie voor merkregistratie in de Benelux. Wil je dus je merk alleen nationaal registreren, dan is hij in alle drie de landen van de Benelux geldig.

Procedure van een merkdepot

Je merk deponeren bij een merkdepot kost standaard €240. De daaropvolgende procedure voor het definitief registreren van je merk duurt ongeveer drie maanden. Tijdens deze procedure kan het zo zijn dat het merk uiteindelijk niet wordt ingeschreven omdat deze bijvoorbeeld niet voldoet aan de inschrijfvoorwaarden. Deze kosten worden niet vergoed, en de kosten voor het opnieuw deponeren bij een merkdepot zijn dan voor uw eigen rekening. Zit er haast achter? Dan kunt u uw merk ook met spoed laten inschrijven, ook hierbij moet het merk voldoen aan de bekende inschrijfvoorwaarden. Aan het met spoed laten inschrijven van uw merk zitten wel extra kosten verbonden.

Geldigheid

Als uw merk na deponeren bij een merkdepot wordt goedgekeurd, is uw inschrijving tien jaar geldig. Wanneer u uw merk na deze tien jaar wil blijven gebruiken moet u op tijd een verlenging van uw merk aanvragen. U ontvangt hier tijdig bericht van zodat u op tijd kunt verlengen. Binnen deze gestelde tien jaar is het wel belangrijk dat u uw merk ook gebruikt. Doet u dit niet, dan kan uw merk ongeldig verklaard worden. Gemiddeld ligt dit termijn tussen de drie tot vijf jaar.

http://www.registreermijnmerk.nl/

Advocatenkantoor Stappers is gevestigd in Turnhout

Ben je woonachtig in Turnhout, dan heb je mogelijk zo af en toe toch wel eens een vraag die jou zou willen stellen aan een advocaat. Dus je zoekt in de zoekmachines op de zoekterm ‘Advocaat Turnhout’. Vervolgens krijg je een overzicht te zien van diverse advocaten. Je zult eerst moeten bepalen in welk rechtsgebied je vraagt valt. Dat is niet eenvoudig, dus daar is het verstandig om op zoek te gaan naar een multidisciplinair advocatenkantoor. Op basis van je uitleg aan een advocaat, zal deze bepalen met welke vakspecialist je moet spreken. Er wordt een eerste intakegesprek ingepland. Tijdens dit gesprek wordt dieper in gegaan op de zaak en wordt er uitleg gegeven over de eventuele mogelijkheden. Uiteraard kan er niet tot in de diepte op de zaak worden ingegaan, omdat daarvoor vaak aanvullende documenten en opzoekingswerk gedaan moet worden. Een goede advocaat zal je voor dit intakegesprek een vergoeding vragen. Dit klinkt wellicht vreemd, maar als een advocaat je kosteloos te woord kan staan, dan heeft hij te weinig werk. Een gespecialiseerde advocaat met te weinig werk kan ook minder ervaring op doen. Het is een vicieuze cirkel, maar als jij een goed advies wilt hebben van een vakman of –vrouw, dan is het aan te raden om een goede advocaat te zoeken.

Niet iedere advocaat heeft de gave om hetgeen hij of zij hoort te verwerken en dan een antwoord te geven wat voor iedereen duidelijk is. Feitelijk begint het al met het inlevingsvermogen van de advocaat. Heeft deze alleen een hoog IQ en minder EQ, dan bent u zeker in zaken waar het gaat om letselschade aan het verkeerde adres. Dit soort advocaten werken vaak in opdracht van de verzekeraar. Niet om de zaak zo snel mogelijk af te handelen, maar om het proces te vertragen of te frustreren. Als slachtoffer ben je dan vaak geneigd om met het eerste voorstel van de verzekering akkoord te gaan. Het zijn die momenten dat een empatische advocaat je begrijpt en de zaak voor jou omzet in een zakelijk geheel. Dit is niet met de bedoeling om ‘uurtjes te schrijven’, want deze worden voldaan door de verzekering of tegenpartij, maar om het allerbeste uit de zaak te halen voor jou als cliënt.

Ook als zelfstandige heb je veel aan een empatische advocaat, bijvoorbeeld als het gaat om incassorecht. De advocaat beseft dat jij op je geld zit te wachten en dat de klant allerlei excuses zoekt om niet te betalen. Indien er geen redelijke manier van protest is gevoerd door de klant, dan is het tijd om haast te maken. Een klant die problemen maakt, verkeerd vaak in slechte papieren.

Meer informatie: www.advocatenkantoorstappers.be

Ref.: 13

Wat te doen bij het schenden van auteursrecht op internet?

Auteursrechten zijn de uitsluitende rechten die de maker van een werk van letterkunde, wetenschap of kunst heeft. Dankzij dit recht mag niemand zonder toestemming het werk verveelvoudigen of openbaar maken. Als iemand zelf iets origineels gemaakt heeft, is het natuurlijk niet de bedoeling dat iedereen dit zomaar overneemt. Om dit te voorkomen is het auteursrecht in leven geroepen. Voor veel mensen is het auteursrecht niet zo bekend, maar de term copyright klinkt dan waarschijnlijk wel herkenbaar.

Waarom is het auteursrecht zo belangrijk?

Als iemand veel tijd en energie heeft gestoken in een origineel werk, zou het natuurlijk oneerlijk zijn wanneer iedereen dit werk zomaar kan overnemen. Zij kunnen doen alsof zij het werk zelf hebben gemaakt, en hiermee geld verdienen. Om dit te voorkomen is copyright ontstaan.  Hierdoor heeft alleen de maker van het werk rechten om het werk te delen, plaatsen en publiceren.

Het schenden van auteursrecht

Wanneer auteursrechten worden geschonden kunnen hier flinke consequenties aan vast zitten. Zorg er daarom ook voor dat je altijd goed oplet wanneer je een afbeelding, video of stuk tekst overneemt zonder je hier genoeg in te verdiepen. Een afbeelding van Google mag je natuurlijk wel gebruiken als achtergrond op je telefoon, maar er zijn ook situaties waarin dit niet mag. Let er bijvoorbeeld op wanneer je afbeeldingen van een fotograaf gaat gebruiken op een eigen website. In dat geval is de kans erg groot dat er copyright op de afbeeldingen zitten en dat de fotograaf niet zo blij is wanneer zijn werk zomaar wordt gepubliceerd. Auteursrecht op internet is een heel precies werkje. Zorg er daarom altijd voor dat je niet zomaar andermans werk overneemt en publiceert. Heb je dit bij toeval toch wel gedaan en worden er juridische stappen ondernomen? Schakel dan een advocaat in die is gespecialiseerd in auteursrechten! Hij/zij kan je het best adviseren en helpen.

https://www.lawfox.nl/internetrecht/auteursrecht-internet/

Advocaat vreemdelingenrecht is een veel gebruikte zoekterm

Advocaat vreemdelingenrecht

Een advocaat vreemdelingenrecht in Turnhout (een grensstad in Noorder Kempen) krijgt zeer vaak cliënten met de Nederlandse nationaliteit over de vloer welke gebruik willen maken van de soepelere Europese en nationale Belgische wetgeving om hun buitenlandse partner via gezinshereniging een verblijfsrecht in België te doen toekennen…

De voorafgaande standaard te vervullen voorwaarde om tot een gezinshereniging te kunnen komen voor een buitenlandse partner van een Unieburger is het bekomen van de overschrijving van een verklaring van wettelijke samenwoonst met de buitenlandse partner of de voltrekking van een huwelijk tussen de Unieburger en de buitenlandse partner.

We gaan hier meer specifiek in op de gezinshereniging op basis van enerzijds de overschrijving van een verklaring van wettelijke samenwoning en anderzijds op basis van een deugdelijk bewezen duurzame relatie.

De voorwaarden voor gezinshereniging in het eerste geval zijn de volgende: beide partners dienen een wettelijk geregistreerd partnerschap te hebben, de aanvrager dient het bewijs te leveren dat hij of zij een duurzame en stabiele relatie heeft met de EU partner, beide partners dienen ongehuwd te zijn en dienen geen duurzame relatie te hebben met iemand anders, je mag geen familie zijn van je partner, er mag geen definitieve weigeringsbeslissing zijn om te huwen, je moet beiden ouder dan 21 jaar zijn, je moet een ziekteverzekering hebben en een gezinscel vormen met je EU partner en je EU partner moet voldoende bestaansmiddelen hebben (indien hij niet werkzaam is in België).

Er is in dat geval nu maar sprake van een “duurzame en stabiele relatie” als je kan bewijzen dat je

–        gedurende minstens 1 jaar, voorafgaand aan de aanvraag, onafgebroken in België of een ander land samenwoonde

of

–        elkaar tenminste 2 jaar kent en bewijst dat je regelmatig, telefonisch, via briefwisseling of elektronische berichten met elkaar contact onderhield. Binnen die 2 jaar moet je mekaar minstens 3 maal ontmoet hebben en die ontmoetingen moeten in totaal 45 of meer dagen betreffen

of

–        je moet een gemeenschappelijk kind hebben.

 

Veel buitenlandse partners van een Unieburger kunnen vaak niet voldoen aan deze voorwaarden en kiezen derhalve voor de aangifte van huwelijk om de voornoemde voorwaarden te vermijden.

Er is nu evenwel een relatief onbekend en dus ook onbemind (recent) artikel 47 van de Vreemdelingenwet dat stelt dat ook partners die niet voldoen aan 1 of meerdere voorwaarden voor een verblijf als wettelijk geregistreerd partner, een beroep kunnen doen op artikel 47 van de Vreemdelingenwet dat stelt dat ook de partner met wie de Unieburger een “deugdelijk bewezen duurzame relatie” heeft, een gezinshereniging kan aanvragen.

Zo zou het kunnen dat het gaat om een partner met wie de Unieburger nooit een partnerschap geregistreerd heeft. Of er is wel een partnerschap geregistreerd maar de partners kunnen het stabiele en duurzame karakter van hun relatie niet bewijzen aan de hand van 1 van de 3 mogelijkheden zoals hierboven besproken (artikel 40 bis, §2, 2e van de Vreemdelingenwet).

De partner die zich op deze bepaling wenst te beroepen moet enkel het bestaan bewijzen van zijn relatie met de unieburger, evenals het duurzame karakter ervan.

Dit laatste mag de buitenlandse partner met elk passend middel bewijzen.

Bij het onderzoek naar het duurzame karakter van de relatie houdt de Dienst Vreemdelingenzaken rekening met de intensiteit, de duur en de stabiele aard van de banden tussen de partners.

Indien de partner van de Unieburger derhalve beroep doet op artikel 47 van de Vreemdelingenwet zijn de voorwaarden die gelden voor de partners die een wettelijk geregistreerd partnerschap hebben, niet van toepassing.

Dit maakt met andere woorden dat “enkel” een “deugdelijk bewezen duurzame partnerrelatie” moet bewezen worden en dat aan de overige voorwaarden zoals deze gelden voor wettelijk geregistreerde partners, niet moet voldaan worden.

Gezien dit artikel relatief nieuw is (ingevoerd bij de wet van 19/3/2014) bestaat er omtrent deze topic nog weinig rechtspraak en rechtsleer.

De invulling van deze (zeer interessante) mogelijkheid om tot een gezinshereniging te komen dient derhalve nog te gebeuren door de rechtspraak van de hogere rechtscolleges.

Wordt vervolgd.

Een advocaat handelsrecht in Turnhout?

Advocaat handelsrecht

Het is heel vervelend als je een factuur krijgt van een leverancier die niet correct is. Nadat deze weigert om je bezwaar niet te accepteren, ben je verplicht om een advocaat handelsrecht in Turnhout in te schakelen (in de regio Noorder-Kempen). Echter deze werken ook nog altijd niet voor niets, maar als je een brief stuurt via de advocaat, dan heeft dit wel meer impact. De leverancier begrijpt dan in ieder geval dat je het serieus meent. Dus geen flauwekul meer, want het wordt nu serieus. In dergelijke gevallen weet de leverancier dat bij een volgende keer het niet wordt geaccepteerd.

Maar een handelsrecht advocaat kan veel meer voor u betekenen: Hij kan u helpen met het invorderen van facturen bij wanbetaling. Hij kan overeenkomsten opstellen of aanpassen zoals algemene- en bijzondere verkoopsvoorwaarden, factuurvoorwaarden, maar ook algemene betalingsvoorwaarden. Handelscontracten waarbij de door u gemaakte afspraken worden vastgelegd op papier. Deze zijn zeer uiteenlopend van handelshuurs, concessieovereenkomsten, franchise, leasing en zo verder. Ook in faillissmentprocedures is het praktisch om de advocaat in te schakelen.

Het is voor u het meest voordelig om altijd te werken met hetzelfde advocatenkantoor. Deze kennen uw organisatie, maar ook u de ondernemer. Op deze manier groeit er een band en wanneer er gepleit moet worden voor de rechtbank is er een extra stukje vuur.

Het is namelijk in het belang dat uw zaken goed worden behartigd. U bent tenslotte degene die de erelonen betaalt. Het is de nieuwe generatie advocaten die hard werken en dagelijks bezig zijn om de advocatuur te moderniseren. Niet zozeer aan de balie, maar wel waar het gaat om efficiënt werken. Efficiënt werken is de mogelijkheid om te groeien met een minimum aan kosten. Ook een advocaat moet aan het einde van de maand de rekening kunnen betalen.

Wat zijn de kenmerken van een goede advocaat? Het klinkt vanzelfsprekend, maar een goede advocaat luistert, denkt met u mee en kan een of meerdere oplossingen voorstellen. In overleg met u wordt een pad gekozen op basis van de voor en tegens die u zijn aangereikt. Zodoende neemt u een weloverwogen beslissing. Waar bij u mogelijk de emotie meespeelt probeert de advocaat het voor u zo zakelijk mogelijk neer te zetten. Dit is niet alleen verhelderend voor u, maar ook bij de Rechtbank redeneert men zakelijk. Het is daar dat de zaak moet worden gewonnen. Gelijk hebben en het recht aan uw zijde is een ding, maar de rechter moet die ook zo zien.