Dozen kopen bij de Dozenhal

Bij de Dozenhal kunt u terecht voor dozen voor uw bedrijf. Heeft u bijvoorbeeld een webshop waarbij u veel producten moet verschepen dan is het zaak om dozen van uitstekende kwaliteit in huis te hebben om uw producten veilig te kunnen versturen. De Dozenhal heeft een assortiment van ruim 2500 verschillende formaten, zodat het juiste formaat voor uw producten er waarschijnlijk tussen zit. Is dit niet het geval? Dan is het bij ons ook mogelijk om dozen op maat te laten maken. Ideaal voor al uw verbouwklussen!

Kwaliteit van de Dozenhal

Bij de Dozenhal staan wij voor kwaliteit. Wij leveren betrouwbare kwaliteit en denken graag met u mee over de meest geschikte verpakkingsmaterialen. Doordat wij een groot assortiment hebben en een eigen onafhankelijk bezorgservice, zijn wij in de mogelijkheid om goedkoop en snel te leveren. In de praktijk betekent dit dat uw bestelling vaak al de volgende dag worden bezorgd. Onze verpakkingsmaterialen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo hebben wij enkele golf, enkele golf zwaar en dubbele golf in ons assortiment. Elke soort komt met de eigen draagkracht en voordelen. Heeft u bijvoorbeeld hele lichte producten die u moet versturen, dan voldoet enkele golf vaak al. Zijn uw producten erg zwaar? Kijk dan eens naar de dubbele golf dozen. Wij hebben zelfs tabaksdozen, die in hoogte verstelbaar zijn en extra zware producten aankunnen. Op onze website staat nog veel meer informatie over deze tabaksdozen.

Nieuwe of gebruikte dozen

Wij kopen altijd veel nieuwe dozen in. Daarnaast hebben wij ook restpost nieuwe dozen. Deze zijn helemaal nieuw, maar afkomstig uit een restpartij. Stuk voor stuk dozen van een goede kwaliteit, die wij tegen een lage prijs kunnen aanbieden. Daarnaast hebben wij ook reeds gebruikte dozen in ons assortiment. Deze dozen zijn al een keer gebruikt en worden vervolgens door ons ingekocht en uitgebreid getest op kwaliteit. De verpakkingsmaterialen die aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen, verkopen wij vervolgens door. Deze dozen zijn een stuk voordeliger dan onze nieuwe dozen en nog beter voor het milieu ook. Door deze verpakkingsmaterialen opnieuw te gebruiken, hoeven er namelijk minder bomen te worden gekapt voor karton.

Bestellen

Wij zijn er trots op dat wij al meer dan 35 jaar een betrouwbare partner voor de inkoop van uw dozen zijn. Bent u benieuwd naar wat wij allemaal nog meer doen en in ons assortiment hebben? Kijk dan op onze website. Hier bestelt u ook direct via onze dozenzoeker uw partij kartonnen verpakkingen.

De beste mantelzorgwoning op maat van Chaletbouw Wernsen

Steeds meer ouderen stellen hun verhuizing naar het verzorgingstehuis nog even uit een gaan wonen in een mantelzorgwoning. Dit is een ideale oplossing om uw zorgbehoevende ouders nog even in hun vaste en veilige omgeving te laten wonen. Een mantelzorgwoning kopen kan eenvoudig, goedkoop en kwalitatief uitstekend bij Chaletbouw Wernsen. We bieden u een praktische en gezellige manier om uw ouders dichtbij te hebben. U kunt bij ons een mantelzorgwoning kopen die speciaal voor u en uw ouders op maat wordt gemaakt. Wij zijn uw toegewezen partner in het kopen van een mantelzorgwoning en we zullen er alles aan doen om u van passend advies te voorzien. Als u speciale wensen heeft voor de mantelzorgwoning, kunt u ons dit laten weten. Wij passen de woning dan zo aan voor u, dat het perfect bij u en uw zorgbehoevende ouders past. Er zijn veel mogelijkheden in het kopen en aanpassen van uw mantelzorgwoning en wij zetten zo uw wensen en dromen om in een unieke mantelzorgwoning op maat! Bekijk deze mantelzorgwoning.

Bij Chaletbouw Wernsen wordt alles voor uw mantelzorgwoning geregeld

Een mantelzorgwoning kopen kan vaak lastige vragen oproepen. Wij van Chaletbouw Wernsen helpen u met deze vragen en lossen uw problemen zo nodig voor u op. Al onze mantelzorgwoningen voldoen aan de eisen van veilige woningbouw. Als u een vergunning nodig heeft voor uw mantelzorgwoning, nemend we u al het regelwerk uit handen en zorgen we dat deze er komt. Wij checken de regels in uw omgeving, vragen de vergunning aan en realiseren en plaatsen uw mantelzorgwoning. U profiteert tevens nog van meerdere voordelen als u uw mantelzorgwoning bij Chaletbouw Wernsen koopt. Wij bieden u bijvoorbeeld maar liefst tien jaar garantie op uw mantelzorgwoning en we beschikken over goede garantievoorwaarden. U kunt rekenen op een kwalitatief uitstekende bouw en zo min mogelijk onderhoud van de mantelzorgwoning. We betrekken u bij het hele proces en houden van korte lijntjes. We zorgen ervoor dat uw wensen gerealiseerd worden en adviseren u geregeld bij het maken van de juiste keuzes. Ook zorgt Chaletbouw Wernsen voor een deskundige plaatsing van uw mantelzorgwoning. U kunt zelfs het overplaatsen van de inventaris aan ons overlaten. Chaletbouw Wernsen is dus uw beste partner in het kopen van uw mantelzorgwoning op maat. 

 

Een optimale compressor voor een schone tandartspraktijk

De compressor is van groot belang voor de tandartspraktijk. Deze draagt namelijk bij aan hygiënische dentale zorg. All Dent helpt u graag bij het uitzoeken van een nieuwe persluchtoplossing. Wij hebben namelijk een groot assortiment, waarbij elk model gegarandeerd kwaliteit biedt.

Compressor voor de tandartspraktijk van goede kwaliteit

Iedere tandartspraktijk heeft een compressor nodig. Bij All Dent bieden wij deze aan voor een messcherpe prijs. Wij hebben verschillende modellen op voorraad, zo is er voor ieder wat wils. Al deze modellen zijn van verschillende, maar kwalitatief goede merken. Als klant kunt u uitgaan van veiligheid, kwaliteit en uitstekende performance. Al onze compressoren voor uw tandarspraktijk voldoen aan de huidige medische standaarden en hebben een laag energieverbruik. Daarnaast produceren ze ook nog eens weinig geluid en zijn ze handzaam.

Voordelen van All Dent

Bij All Dent staat de service op nummer 1. Onze klant is onze eerste prioriteit, omdat we graag een samenwerking voor langere tijd aangaan. Bovendien kunt u als klant van All Dent rekenen op een landelijk professioneel serviceteam die door de digitale planning die we hanteren snel, flexibel en continu kan werken. Wij leveren niet alleen losse onderdelen voor uw praktijk, maar werken ook graag samen aan uw gehele praktijkinrichting. Wanneer u uw praktijk gaat inrichten dan moet dit goed worden ingedeeld om een fijn werkklimaat te creëren. Heeft u zelf ideeën, dan nemen wij deze als uitgangspunt. Het bedenken van een concept kunt u uiteraard ook overlaten aan onze ontwerpen en interieurarchitecten. Wij houden niet alleen rekening met alle apparatuur, maar ook met de juiste indeling van de ruimtes, looplijnen en kastindeling. Zo realiseert u rust en efficiëntie in uw werkomgeving.

Wij leren graag!

Iedere dag doen wij ons best voor onze klanten. Of het nu een kleine of een grote praktijk is. Wij geven elke praktijk de volle aandacht en optimale service. Hiermee is All Dent groot geworden. Wij krijgen graag feedback op onze werkwijze. Op die manier houden wij onszelf scherp en kunnen we onze dienstverlening optimaliseren. Wilt u eerst wat inspiratie opdoen, kom dan eens kijken in onze showroom in Veenendaal.

De zoektocht naar een goede en deskundige advocaat

Veel mensen zijn tegenwoordig op zoek naar een goede advocaat. Wij helpen u graag met het vinden van deze advocaat en doen er daarom graag alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als u op zoek bent naar zo’n goede advocaat, dan bent u bij Schouten Advocaten helemaal aan het juiste adres. Wij bieden al vele jaren hulp als het gaat om verschillende rechten waar je in Nederland mee te maken kunt krijgen. Dit doen wij altijd op een zeer deskundige en professionele manier en uiteraard met de beste resultaten. Voor al onze cliënten stellen wij een persoonlijk plan op, zodat zij precies weten waar zij aan toe zijn. Hierdoor hebben wij in de afgelopen jaren al erg veel klanten kunnen helpen met het bijstaan van hen in hun rechten en gaan wij graag voor u aan de slag om u ook bij te staan.

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden

Wij begeleiden sinds vele jaren mensen op veel verschillende gebieden. Dit doen wij altijd op een zo laagdrempelige manier om er zeker van te zijn dat mensen écht geholpen worden door ons. Wij gaan eerst goed met u in gesprek en vertellen u duidelijk wat u allemaal van ons kunt verwachten. Hierdoor komt u niet voor vervelende verrassingen te staan en zorgt u er altijd voor dat u tevreden zult zijn met de diensten van Schouten Advocaten. Dankzij onze doelgerichte aanpak werken wij altijd op een manier waarop veel mensen zo goed mogelijk geholpen worden. Alvorens wij met uw zaak aan de slag gaan, bespreken wij eerst uitvoerig uw wensen en behoeften met u. Zo weten wij goed wat u van ons verwacht en waar wij ons mee kunnen helpen.

Wij gaan graag met uw zaak aan de slag

Bent u benieuwd geworden naar onze mogelijkheden? Neem dan gerust een kijkje op de website van ons om te zien hoe wij u het beste kunnen helpen. Wij staan graag voor u klaar en kunnen niet wachten om met uw zaak aan de slag te gaan. Graag tot ziens bij Schouten Advocaten!

Advocaat in Ede met vele expertises

Vallei Advocaten zijn uw advocaat gevestigd in Ede. Niemand hoopt er ooit mee te maken te hoeven krijgen maar als het een keer voorkomt, staat Vallei Advocaten voor u klaar. Het team bestaat uit vijf advocaten en/of mediators en helpen u graag bij uw juridische problemen. Vallei Advocaten zijn expert in ondernemingsrecht, arbeidsrecht, personen- en familierecht en tot slot, mediation. Bekijk deze advocaat in Ede.

Ondernemingsrecht

Voor alle ondernemers die juridische problemen hebben, staat Vallei Advocaten voor u klaar. Bij ondernemingsrecht gaat het vaak om bepaalde samenwerkingen, fusies, aandeelhoudersovereenkomsten, onenigheden tussen aandeelhouders, en het opstellen van algemene voorwaarden. Vallei Advocaten bevat de juiste kennis en ervaring om u hierbij te helpen.

Arbeidsrecht

Ook voor arbeidsrecht bent u bij Vallei Advocaten aan het juiste adres. Arbeidsrecht vindt u terug in elke organisatie, hierbij kunt u denken aan arbeidsovereenkomsten, voorwaarden en het toepassen van een cao. Vallei Advocaten wilt u graag helpen om problemen om de werkvloer te voorkomen en hebben de juiste kennis om u zo goed mogelijk te adviseren.

Vallei Advocaten biedt individueel advies, bijvoorbeeld als het gaat om de sollicitatiefase en u vraagt zich af wat er wel en niet mag tijdens een sollicitatieprocedure. Of als u problemen ervaart bij wijzigingen in de arbeidsovereenkomst. Daarnaast biedt Vallei Advocaten ook adviezen bij collectief arbeidsrecht, dit beperkt zich tot drie richtingen: medezeggenschap, cao’s en reorganisaties.

Personen- en familierecht

Als u problemen ervaart bij persoonlijke gebeurtenissen in, bijvoorbeeld, uw familie dan kunt u ook de hulp inschakelen van Vallei Advocaten. Niet alleen biedt Vallei een luisterend oor, de advocaten helpen ook een passende oplossing te vinden voor het probleem. Bij personen- en familierecht kunt u denken aan o.a. een echtscheiding, verbreking van een samenleving, ouderlijk gezag en omgangsregelingen.

Advocaat in Ede: Mediation

Voor Mediation kunt u ook terecht bij uw advocaat in Ede. Bij mediation lost u samen een conflict op zonder dat een derde persoon de knoop door moet hakken. De deelnemers zoeken samen met de mediator een oplossing voor hun probleem en maken zelf de ‘beslissing’. Mediation is vaak belangrijk voor het oplossen van een probleem omdat de relatie daardoor ook wordt bevorderd. Bovendien is de kwaliteit van de oplossing groter omdat de oplossing samen met de andere deelnemer(s) is/zijn bedacht.

Hulp van een incassobureau uit Rotterdam

Samen met mijn baas hebben we hulp ingeschakeld bij een incassobureau in Rotterdam. Ik doe de administratie in een bedrijf en het viel mij op dat sommige klanten steeds niet hun facturen betaalde. Ze waren of steeds veel te laat met het betalen of ze deden het helemaal niet. Ik had dit aangegeven bij mijn baas en samen zijn we gaan kijken naar een passende oplossing hiervoor. Bekijk dit incassobureau in Rotterdam.

Wat heeft het incassobureau uit Rotterdam voor mij gedaan?

De oplossing waar we uiteindelijk op kwamen was het inschakelen van een incassobureau uit de omgeving van Rotterdam. Zelf hebben wij ons kantoor in Rotterdam zitten, dus is het handig als het incassobureau daar ook vandaan komt. We hadden al snel een bureau gevonden die ons wilden helpen en na een paar gesprekken, lieten we hen het werk doen en zouden we het wel zien. De eerste paar weken, hoorde we nog niet zoveel van het bedrijf. Gelukkig hadden we nog wel een gezamenlijke portal waar we in konden kijken wat ze allemaal gedaan hebben. De taken die ze al hadden verricht was echt bizar. Ze hadden al verschillende mensen gesproken en die zouden het regelen! Wat ze allemaal in een paar weken konden bereiken was erg goed en hadden we echt totaal niet verwacht.

Zonder hun was het niet gelukt

Nu zijn we een paar maanden verder en de betalingen worden nu eindelijk wel op tijd gedaan. De mensen waarvan we steeds niks gekregen, hebben de deurwaarders op de stoep gekregen en toen konden ze wel ineens betalen. Dus alles is netjes opgelost door Incassonet en we zijn hen heel dankbaar voor wat ze voor ons hebben kunnen doen. Van helemaal geen inkomen via facturen, tot weer normaal hoe het was. Ik vond het gek knap dat ze dit hebben geregeld voor ons en voorlopig blijven we nog bij hun.

Probeer het zelf!

Bent u benieuwd of Incassonet iets voor u kan betekenen? Bekijk dan gerust eens de website van Incassonet voor meer informatie over de diensten die zij verlenen aan verschillende bedrijven en nog veel meer.

que votre entreprise ait des bureaux officiels ?

L’ère du télétravail est bien entamée, on trouve de plus en plus de salariés et de travailleurs indépendants qui exercent leur métier depuis chez eux. Cela va être possible à partir du moment où il n’est pas indispensable que le professionnel se trouve sur le site de l’entreprise, qui n’existe parfois tout simplement pas !

En effet, si vous possédez par exemple une micro-entreprise, vous pouvez parfaitement déclarer une partie de votre logement comme étant votre bureau professionnel, selon le métier que vous exercez bien sûr. Toutefois, le fait de travailler depuis chez soi ne va pas avoir que des avantages, et il peut se révéler utile de penser à de la location bureau pour que les personnes qui exercent au sein de l’entreprise puisse s’y installer.

Quand le télétravail brise les liens sociaux

Le problème principal rencontré par ceux qui travaillent depuis chez eux est très simple : les relations avec d’autres personnes sont inexistantes, et un manque s’installe rapidement. Il faut bien avouer que les mails et les SMS ont leurs limites, il est bien souvent plus agréable de parler avec un client ou un collègue de vive voix, dans un bureau par exemple, ou autour de la machine à café durant les pauses, que par écrans interposés.

Par ailleurs, le fait de ne pas avoir de lieu de travail défini fait que ceux qui travaillent à leur domicile ne peuvent jamais vraiment couper le lien entre leur vie privée et leur vie professionnelle. Quand on se trouve en permanence sur son lieu de travail, on ne se sent jamais vraiment chez soi, l’esprit se tournant régulièrement vers les dossiers inachevés. Par ailleurs, certains vont avoir besoin d’un cadre professionnel précis pour être productifs, d’où l’intérêt de la location de bureaux.

Un endroit spécialement dédié à l’accueil des clients

Il est important pour l’image de votre entreprise et sa réputation que vous puissiez accueillir vos clients dans des locaux dédiés à cet effet. Certains clients apprécient en effet de rencontrer le professionnel avec qui ils veulent travailler dans un cadre défini, et non chez lui. De plus, certains projets nécessitent des rencontres régulières, et il vous sera bien plus simple d’installer le matériel dont vous avez besoin pour cela dans un local que vous aurez transformé en bureaux.

Il ne faut pas oublier le fait que la réputation de vote entreprise va se construire dès les débuts de cette dernière. Pour vous assurer une publicité durant un long moment, mieux vaut miser sur des bureaux simples mais élégants, ne perdez pas de vue qu’ils vont en partie représenter votre entreprise !

Une location de bureaux rapide à mettre en place

Si vous ne savez pas comment trouver une SKEPP location de bureau près de chez vous, aidez-vous d’Internet. Vous pouvez parfaitement passer par un comparateur qui vous proposera diverses options en fonction de votre localisation, de vos attentes, de votre budget, etc. En procédant de cette façon, vous gagnerez du temps, puisque vous n’aurez pas besoin de parcourir chaque matin les petites annonces à la recherche de la perle rare !

https://skepp.com/fr/

Waarom de uitvaart regelen bij leven handig is

Er gaat vaak de vraag rond: Waarom zou jij je uitvaart al regelen als je nog in leven bent? Dit kunnen voor vele mensen verschillende redenen zijn. Zo kan het zo zijn dat je ziek bent en dat je weet dat je niet meer lang te leven hebt. Dan is het vaak een weloverwogen beslissing om je uitvaart al te regelen bij een uitvaart organisatie. Hierdoor verlichten ze het werk van de nabestaanden als de persoon al wel overleden is. Ook kan het zo zijn dat een persoon oud wordt en vaak uit voorzorg al wel een beetje na wilt denken over de uivaart. Dit kan deze persoon dan laten vastleggen bij een uitvaart organisatie. 

Het gesprek aangaan 

Als je hebt besloten dat je het toch van te voren wilt regelen kun je dit aangeven bij de uitvaart organisatie. Dit zou dan bij de uitvaart organisatie gebeuren in een voorgesprek. In dit gesprek bespreek je dan dus je wilsbeschikking. Welke aspecten wil je op je uitvaart? Welke muziek wil je erbij? En welke personen mogen er op de uitvaart komen? Dit zijn dan allemaal vragen waar jij je mee bezig moet houden als jij je wilsbeschikking gaat opgeven bij een uitvaart organisatie. Ook zou je hier dus aan kunnen geven dat je een erg persoonlijke uitvaart wilt hebben. Hier kunnen zij dan rekening mee houden als je al overleden bent. Ook heeft de uitvaart organisatie dan een beter beeld bij wie de persoon was en hoe de uitvaart voor deze persoon een beetje uit zou horen te zien. Wil je meer infotmatie? Kijk dan op: Barbarauitvaart.nl/uitvaart-regelen-bij-leven/

Letselschade laten afhandelen door een advocaat uit Rotterdam

Letselschade is de schade die iemand heeft gekregen door een ongeval of andere gebeurtenis. U kunt hierbij denken aan een verkeersongeval, een bedrijfsongeval of een beet van een dier. Zelfs als er sprake is van een samenloop van omstandigheden is er bij een ongeval of gebeurtenis altijd een aansprakelijke partij. Deze aansprakelijke partij is verantwoordelijk voor het vergoeden van de schade. Het vergoed krijgen van de schade kan een ingewikkeld en langdurig proces zijn waarbij specialistische kennis nodig is. Het is dan ook raadzaam om de hulp in te roepen van een juridisch bureau dat gespecialiseerd is in letselschade zoals Latent Letselschade uit Rotterdam. Bij dit kantoor, werkzaam door heel Nederland, staan ze voor u klaar bij alle situaties waarbij u letsel heeft opgelopen.

Is er een jurist of een advocaat nodig bij letselschade?

Zowel juristen als advocaten hebben een rechtenstudie doorlopen. Een letselschade advocaat heeft daarnaast een aantal aanvullende opleidingen gevolgd en kan procederen voor de rechtbank. Bij letselschade heeft u meestal genoeg aan een letselschade jurist. Pas als deze jurist er niet uitkomt met de andere partij is het nodig om een letselschade advocaat  Rotterdam in te schakelen. Dit ziet u terug in de werkwijze van Latent Letselschade. Met hun expertise in letselschade kunnen zij uw zaak voor u afhandelen. Mochten zij er niet uitkomen met de verzekeraar/wederpartij, dan wordt indien nodig uw zaak doorgezet naar een van de beste letselschade advocaten in Nederland.

Waarom niet kiezen voor Latent Letselschade in Rotterdam?

Latent Letselschade is gespecialiseerd in letselschade. Hoewel gevestigd in Rotterdam is dit bedrijf werkzaam door heel Nederland. Uw letselschade zaak wordt behandeld door een en dezelfde persoon waarbij uw belangen centraal staan. U heeft hierbij het voordeel van één vast aanspreekpunt die uw zaak goed kent.

Het eerste oriënterende gesprek kost u niets. En in bijna alle gevallen komen er daarna geen kosten meer bij omdat de kosten worden verhaald op de aansprakelijke verzekeraar/wederpartij.

Ook als uw zaak wordt behandeld door een ander kantoor kunt u Latent Letselschade inschakelen. Wanneer u niet tevreden bent over de wijze waarop dat kantoor uw zaak behandeld kunt u een second opinion aanvragen.

Arbeidsdeskundig onderzoek

Het arbeidsdeskundig onderzoek van AdXpert heeft ontzettend geholpen bij het vinden van een geschikte oplossing. Als eigenaar van een touroperator moet je ervoor zorgen dat de veiligheid van je klanten en het personeel te allen tijde voorop staat. Onze wat oudere buschauffeurs,die al jaren voor het bedrijf werken worden tegenwoordig tweemaal per jaar onderworpen aan een medische keuring. Dit wordt ontzettend op prijs gesteld door deze buschauffeurs. Hierdoor kunnen we zien of er bepaalde klachten zijn die eventueel van invloed zijn op de veiligheid van de chauffeur en de passagiers. Deze mag natuurlijk nooit in het gedrang komen. Een chauffeur klaagde al langer over pijn in de gewrichten. Nadat hij bij de dokter was langs geweest bleek inderdaad dat er iets aan de hand was met hem. Er werd een bepaalde vorm van reuma bij hem geconstateerd. Het gaat hier om een vorm van reuma waarbij er verschijnselen van uitval en verlamming kunnen optreden. Hoe treurig het ook was, deze man moest direct stoppen met het werk als chauffeur. Het was niet langer verantwoord om achter het stuur te zitten. Ik had met deze onverwachte gebeurtenis geen rekening gehouden en ik had ook geen directe oplossing. De man is toen direct in de ziektewet beland. Deze situatie was voor zowel hem als voor het bedrijf zeer ongunstig. Ik heb toen besloten om gebruik te maken van een arbeidsdeskundig onderzoek. Arbeidsdeskundig onderzoek bleek later de sleutel te zijn. Het arbeidsdeskundig onderzoek werd gedaan door AdXpert.

Het arbeidsdeskundig onderzoek werd gedaan door AdXpert

Het arbeidsdeskundig onderzoek werd gedaan door AdXpert, en het heeft ertoe geleid dat de chauffeur momenteel een functie bekleed op de de afdeling planning. Uit het arbeidsdeskundig onderzoek is naar voren gekomen dat deze chauffeur nog veel meer in zijn mars had. Dat waren kwaliteiten waar hij zelf ook geen weet van had. Dankzij het arbeidsdeskundig onderzoek van Adxpert kan hij de laatste jaren tot zijn welverdiende pensioen bij ons blijven werken.

Aangepaste werkplek

Dankzij het arbeidsdeskundig onderzoek voelt hij zich nuttig en gewaardeerd. Aan de andere kant heb ik er een gemotiveerde werknemer bij op de planning. Dankzij het arbeidsdeskundig onderzoek hebben we een hoop ellende kunnen voorkomen. Het arbeidsdeskundig onderzoek heeft een oplossing aangedragen die werkt voor beide partijen. Meneer werkt nu op een aangepaste werkplek en gaat 2 maal per week naar de fysiotherapeut.

Klik hier voor meer informatie.