Groupemialet
Image default
Society / Law

Advocaat in Ede met vele expertises

Vallei Advocaten zijn uw advocaat gevestigd in Ede. Niemand hoopt er ooit mee te maken te hoeven krijgen maar als het een keer voorkomt, staat Vallei Advocaten voor u klaar. Het team bestaat uit vijf advocaten en/of mediators en helpen u graag bij uw juridische problemen. Vallei Advocaten zijn expert in ondernemingsrecht, arbeidsrecht, personen- en familierecht en tot slot, mediation. Bekijk deze advocaat in Ede.

Ondernemingsrecht

Voor alle ondernemers die juridische problemen hebben, staat Vallei Advocaten voor u klaar. Bij ondernemingsrecht gaat het vaak om bepaalde samenwerkingen, fusies, aandeelhoudersovereenkomsten, onenigheden tussen aandeelhouders, en het opstellen van algemene voorwaarden. Vallei Advocaten bevat de juiste kennis en ervaring om u hierbij te helpen.

Arbeidsrecht

Ook voor arbeidsrecht bent u bij Vallei Advocaten aan het juiste adres. Arbeidsrecht vindt u terug in elke organisatie, hierbij kunt u denken aan arbeidsovereenkomsten, voorwaarden en het toepassen van een cao. Vallei Advocaten wilt u graag helpen om problemen om de werkvloer te voorkomen en hebben de juiste kennis om u zo goed mogelijk te adviseren.

Vallei Advocaten biedt individueel advies, bijvoorbeeld als het gaat om de sollicitatiefase en u vraagt zich af wat er wel en niet mag tijdens een sollicitatieprocedure. Of als u problemen ervaart bij wijzigingen in de arbeidsovereenkomst. Daarnaast biedt Vallei Advocaten ook adviezen bij collectief arbeidsrecht, dit beperkt zich tot drie richtingen: medezeggenschap, cao’s en reorganisaties.

Personen- en familierecht

Als u problemen ervaart bij persoonlijke gebeurtenissen in, bijvoorbeeld, uw familie dan kunt u ook de hulp inschakelen van Vallei Advocaten. Niet alleen biedt Vallei een luisterend oor, de advocaten helpen ook een passende oplossing te vinden voor het probleem. Bij personen- en familierecht kunt u denken aan o.a. een echtscheiding, verbreking van een samenleving, ouderlijk gezag en omgangsregelingen.

Advocaat in Ede: Mediation

Voor Mediation kunt u ook terecht bij uw advocaat in Ede. Bij mediation lost u samen een conflict op zonder dat een derde persoon de knoop door moet hakken. De deelnemers zoeken samen met de mediator een oplossing voor hun probleem en maken zelf de ‘beslissing’. Mediation is vaak belangrijk voor het oplossen van een probleem omdat de relatie daardoor ook wordt bevorderd. Bovendien is de kwaliteit van de oplossing groter omdat de oplossing samen met de andere deelnemer(s) is/zijn bedacht.