Groupemialet
Image default
Society / Law

Dozen kopen bij de Dozenhal

Bij de Dozenhal kunt u terecht voor dozen voor uw bedrijf. Heeft u bijvoorbeeld een webshop waarbij u veel producten moet verschepen dan is het zaak om dozen van uitstekende kwaliteit in huis te hebben om uw producten veilig te kunnen versturen. De Dozenhal heeft een assortiment van ruim 2500 verschillende formaten, zodat het juiste formaat voor uw producten er waarschijnlijk tussen zit. Is dit niet het geval? Dan is het bij ons ook mogelijk om dozen op maat te laten maken. Ideaal voor al uw verbouwklussen!

Kwaliteit van de Dozenhal

Bij de Dozenhal staan wij voor kwaliteit. Wij leveren betrouwbare kwaliteit en denken graag met u mee over de meest geschikte verpakkingsmaterialen. Doordat wij een groot assortiment hebben en een eigen onafhankelijk bezorgservice, zijn wij in de mogelijkheid om goedkoop en snel te leveren. In de praktijk betekent dit dat uw bestelling vaak al de volgende dag worden bezorgd. Onze verpakkingsmaterialen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo hebben wij enkele golf, enkele golf zwaar en dubbele golf in ons assortiment. Elke soort komt met de eigen draagkracht en voordelen. Heeft u bijvoorbeeld hele lichte producten die u moet versturen, dan voldoet enkele golf vaak al. Zijn uw producten erg zwaar? Kijk dan eens naar de dubbele golf dozen. Wij hebben zelfs tabaksdozen, die in hoogte verstelbaar zijn en extra zware producten aankunnen. Op onze website staat nog veel meer informatie over deze tabaksdozen.

Nieuwe of gebruikte dozen

Wij kopen altijd veel nieuwe dozen in. Daarnaast hebben wij ook restpost nieuwe dozen. Deze zijn helemaal nieuw, maar afkomstig uit een restpartij. Stuk voor stuk dozen van een goede kwaliteit, die wij tegen een lage prijs kunnen aanbieden. Daarnaast hebben wij ook reeds gebruikte dozen in ons assortiment. Deze dozen zijn al een keer gebruikt en worden vervolgens door ons ingekocht en uitgebreid getest op kwaliteit. De verpakkingsmaterialen die aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen, verkopen wij vervolgens door. Deze dozen zijn een stuk voordeliger dan onze nieuwe dozen en nog beter voor het milieu ook. Door deze verpakkingsmaterialen opnieuw te gebruiken, hoeven er namelijk minder bomen te worden gekapt voor karton.

Bestellen

Wij zijn er trots op dat wij al meer dan 35 jaar een betrouwbare partner voor de inkoop van uw dozen zijn. Bent u benieuwd naar wat wij allemaal nog meer doen en in ons assortiment hebben? Kijk dan op onze website. Hier bestelt u ook direct via onze dozenzoeker uw partij kartonnen verpakkingen.