Groupemialet
Image default
Society / Law

Hulp van een incassobureau uit Rotterdam

Samen met mijn baas hebben we hulp ingeschakeld bij een incassobureau in Rotterdam. Ik doe de administratie in een bedrijf en het viel mij op dat sommige klanten steeds niet hun facturen betaalde. Ze waren of steeds veel te laat met het betalen of ze deden het helemaal niet. Ik had dit aangegeven bij mijn baas en samen zijn we gaan kijken naar een passende oplossing hiervoor. Bekijk dit incassobureau in Rotterdam.

Wat heeft het incassobureau uit Rotterdam voor mij gedaan?

De oplossing waar we uiteindelijk op kwamen was het inschakelen van een incassobureau uit de omgeving van Rotterdam. Zelf hebben wij ons kantoor in Rotterdam zitten, dus is het handig als het incassobureau daar ook vandaan komt. We hadden al snel een bureau gevonden die ons wilden helpen en na een paar gesprekken, lieten we hen het werk doen en zouden we het wel zien. De eerste paar weken, hoorde we nog niet zoveel van het bedrijf. Gelukkig hadden we nog wel een gezamenlijke portal waar we in konden kijken wat ze allemaal gedaan hebben. De taken die ze al hadden verricht was echt bizar. Ze hadden al verschillende mensen gesproken en die zouden het regelen! Wat ze allemaal in een paar weken konden bereiken was erg goed en hadden we echt totaal niet verwacht.

Zonder hun was het niet gelukt

Nu zijn we een paar maanden verder en de betalingen worden nu eindelijk wel op tijd gedaan. De mensen waarvan we steeds niks gekregen, hebben de deurwaarders op de stoep gekregen en toen konden ze wel ineens betalen. Dus alles is netjes opgelost door Incassonet en we zijn hen heel dankbaar voor wat ze voor ons hebben kunnen doen. Van helemaal geen inkomen via facturen, tot weer normaal hoe het was. Ik vond het gek knap dat ze dit hebben geregeld voor ons en voorlopig blijven we nog bij hun.

Probeer het zelf!

Bent u benieuwd of Incassonet iets voor u kan betekenen? Bekijk dan gerust eens de website van Incassonet voor meer informatie over de diensten die zij verlenen aan verschillende bedrijven en nog veel meer.